Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Επίθεση με τσεκούρι στη Θεσσαλονίκη: Στην ΜΕΘ η 53χρονη Μολδαβή – Στον εισαγγελέα ο Γεωργιανός σύζυγός της


Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Παπαγεωργίου” η 53χρονη γυναίκα από την Μολδαβία που δέχτηκε χθες το μεσημέρι επίθεση με τσεκούρι από τον σύζυγό της στη Ξηροκρήνη....
  Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται η 53χρονη υπήκοος Μολδαβίας, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χθες το μεσημέρι ύστερα από επίθεση με τσεκούρι που δέχθηκε από τον συνομήλικο σύζυγό της, σε πολυσύχναστο δρόμο στους Αμπελόκηπους.  Η άτυχη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου “Παπαγεωργίου”, το χειρουργείο εξελίχθηκε ομαλά και η γυναίκα έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Τις επόμενες μέρες θα αποσωληνωθεί ενώ εκτιμάται ότι τα τραύματα δεν θα της αφήσουν μακροχρόνιο πρόβλημα.  Ο φερόμενος ως δράστης του αιματηρού επεισοδίου, αφού τραυμάτισε τη σύζυγό του με το τσεκούρι, αποπειράθηκε να διαφύγει με αυτοκίνητο, εντούτοις εντοπίστηκε από εν αποστρατεία αστυνομικό με τη βοήθεια τριών πολιτών και ακινητοποιήθηκε, ενώ συνελήφθη από αστυνομικούς που προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο.  Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας και για ενδοοικογενειακή βία. Ο 53χρονος θα οδηγηθεί στο αρμόδιο εισαγγελέα, με τους λόγους που τον οδήγησαν στην επίθεση να παραμένουν άγνωστοι.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive