Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Καρέ-καρέ ο σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Κρήτη - Τι λέει ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ε. Λέκκας

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα δυτικά, βορειοδυτικά του Ηρακλείου και με εστιακό βάθος στα 66 χιλιόμετρα, ταρακούνησε την Κρήτη.....  Οπως αναφέρει το neakriti.gr, ο σεισμός έγινε αισθητός σε ολόκληρη την Κρήτη μέχρι και το νότιο Αιγαίο, ενώ  έγινε αντιληπτός μέχρι και στη Σαντορίνη.  Σύμφωνα με το Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, κ. Νίκο Λαγουδάκη, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ήδη επικοινωνήσει με τις λοιπές υπηρεσίες της Κρήτης, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί κάποιο πρόβλημα.  «Σε επαφή που είχαμε με τις τοπικές Αρχές στην περιοχή ανάμεσα σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο που επικεντρώθηκε ο σεισμός, δεν υπήρξε κάποια πληροφόρηση για οποιαδήποτε ζημιά. Είμαστε όμως σε ετοιμότητα, σε περίπτωση που χρειαστεί οτιδήποτε» ανέφερε ο κ. Λαγουδάκης


Λέκκας: Θεωρώ ότι δεν πρέπει να υπάρχουν επιπτώσεις
"Δεν είναι μικρός ο σεισμός, ήταν νότια του Ηρακλείου στα 20 χλμ" τόνισε ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμης Λέκκας μιλώντας στο ΟΡΕΝ και πρόσθεσε πως "έχουμε να κάνουμε με έναν σεισμό επιφανειακό σε γνωστές ζώνες".
"Θεωρώ ότι δεν πρέπει να υπάρχουν επιπτώσεις, έχουμε να κάνουμε με τη σεισμικότητα που υπάρχει στην Κρήτη" ανέφερε, ενώ συμπλήρωσε ότι "θέλουμε χρόνο να εκτιμήσουμε την κατάσταση".
Καρέ-καρέ ο σεισμός από κάμερα ασφαλείας
Τη διάρκεια του σεισμού αλλά και το «κούνημα» της κάμερας σε εγκαταστάσεις επιχείρησης στο δήμο Μινώα, αποτυπώνει βίντεο από κάμερα ασφαλείας.
Το βίντεο που δημοσιεύει το cretalive.gr είναι από κάμερα στον Αλευρόμυλο "Μύλοι Αγίας Μαρίνας" στη Βόνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive