Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Θεσσαλονίκη: Αναρχοαλήτες φιλόπουστες με λοστάρια ματαίωσαν το “straight pride” - Τι λένε οι διοργανωτές - Τι είπε ο Κεμάλμπουτάρ

Θεσσαλονίκη: Αναρχικοί με λοστάρια ματαίωσαν το “straight pride” - Τι λένε οι διοργανωτές Ματαιώθηκε τελικά το Straight Pride Parade ανακοίνωσαν πριν από λίγο οι «Ενωμένοι Μακεδόνες», οι οποίοι είχαν αναλάβει την διοργάνωσή του.  

Όπως σημειώνουν σε ανάρτησή τους στο facebook, η απόφαση αυτή εληφθη λόγω της παρουσίας «περίεργων ατόμων με λοστάρια που έχουν καταλάβει την πλατεία Αριστοτέλους»....
  Οι "Ενωμένοι Μακεδόνες" σημειώνουν ακόμη ότι η αστυνομία δεν εκκενώνει τον χώρο από αυτή την ομάδα ατόμων «μη επιτρέποντας σε οικογενειάρχες να κάνουν την προγραμματισμένη εκδήλωση.  Αναλυτικά το μήνυμά τους:  «Το straight pride parade ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ για λογούς ασφαλείας.  Δεκάδες..."περίεργα" άτομα με λοστάρια έχουν καταλάβει την πλατεία Αριστοτέλους.  Η αστυνομία από την άλλη δεν έχει πρόθεση να εκκενώσει την πλατεία από αυτά τα άτομα μη επιτρέποντας σε οικογενειάρχες να κάνουν την προγραμματισμένη εκδήλωση.  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΑΣ!», αναφέρουν.     
Ενωμένοι Μακεδόνες
8 ώρες πριν
Το straight pride parade ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ για λογούς ασφάλειας. Δεκάδες..."περίεργα" άτομα με λοστάρια έχουν καταλάβει την πλατεία Αριστοτέλους. Η αστυνομία από την άλλη δεν έχει πρόθεση να εκκενώσει την πλατεία από αυτά τα άτομα μη επιτρέποντας σε οικογενειάρχες να κανουν την προγραμματισμένη εκδήλωση. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΑΣ!
 Νωρίτερα ομάδα περίπου πενήντα αναρχικών είχε καταλάβει το χώρο στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου επρόκειτο να συγκεντρωθούν μέλη της ομάδας  για την εκδήλωση Straight Pride.  Σκοπός των αναρχικών είναι να ακυρωθεί, όπως και τελικά έγινε,  η εκδήλωση των «Ενωμένων Μακεδόνων», η οποία πραγματοποιείται ως αντίδραση στη διεξαγωγή του Gay Pride.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποτροπή επεισοδίων.  Να σημειωθεί ότι πριν από κάποιες ημέρες ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ.Μπουτάρης είχε χαρακτηρίσει την εκδήλωση ως «ηλιθιότητα».  «Δεν πρόκειται να πάψουν να υπάρχουν, ούτε στη δικιά μας τη γενιά, ούτε στις επόμενες γενιές, τα Straight Pride, αυτή η περίφημη ηλιθιότητα. Τι θα πει Straight Pride, δηλαδή, υποστηρίζουν τη φυσιολογικότητα;  Γιατί αυτό λένε. Φυσιολογικό είναι αυτό που βγαίνει από μέσα σου, δεν είναι πως επειδή εγώ είμαι μάτσο αγοράκι, εγώ είμαι ο φυσιολογικός. Και γιατί είσαι εσύ και δεν είμαι εγώ; Αυτό το ερώτημα δεν θα ξεπεραστεί εύκολα.  Πάντοτε θα υπάρχουν αντιδράσεις», τόνισε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το 8ο Thessaloniki Pride, που θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου.  Την ίδια περίπου ώρα  το 8ο Thessaloniki Pride πραγματοποιήθηκε ανεμπόδιστο.  Οι εκδηλώσεις του 8ου Thessaloniki Pride το οποίο φέτος έχει σύνθημα «Γράφουμε Ιστορία», ξεκίνησαν την περασμένη την περασμένη Τρίτη και ολοκληρώνονται σήμερα.  H πορεία «υπερηφάνειας» ξεκίνησε από τον Λευκό Πύργο και στις οδούς Εθνικής Αμύνης, Τσιμισκή, Βενιζέλου και Λεωφόρο Νίκης.

2 σχόλια:

  1. Γιατί οι υποτιθέμενοι "αστυνομικοί" οι οποίοι εκτός του ότι πληρώνονται απο τον Ελληνικό λαό για να επιβάλλουν την τάξη , να τον προστατεύουν , και να επιβάλλουν την τάξη περνιούνται για νόμιμοι ; Είναι επίορκοι και κάνουν παράβαση καθήκοντος Σ Υ Ν Ε Χ Ω Σ με τον τρόπο που συμπεριφέρονται ! Έχουν καταντίσει αντί για δημόσιοι λειτουργοί που πρέπει να τηρούν την τάξη και τον νόμο , μπράβοι και φιλιπινέζες των εκάστοτε πολιτικών που σε πολλές περιπτώσεις αποδεικνίωνται στην πράξη κλέφτες , προδότες και εχθροί της πατρίδας μας . Και επίσης κατα τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει και μεταμορφώνονται κατά το δοκούν σε "αναρχικούς","μπαχαλάκηδες" και κάθε κακοποιό στοιχείο (φέροντες πάντοτε πάνω τους και τις αστυνομικές τους ταυτότητες ) προκειμένου να εισβάλουν και να αμαυρώνουν όσες απο τις διαδηλώσεις του Ελληνικού λαού είναι νόμιμες . Είναι ΝΟΜΙΜΟ ΑΥΤΟ ; ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ; ΝΑ έχει μεταραπεί η ίδια η αστυνομία σε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα ρε παιδια και η Αστυνομια εχει 9500 Πουστηδες και Πλακομουνουδες ψεματζ ειναι???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive