Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

ΑΝΑΡΤΗΣΗ SOS SOS !!

ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΠΡΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ;;; ..ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΠΙΛΑΓΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΡΑΚΗΣ ΑΝ ΧΑΝΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ;;; (φτου σκόρδα!) ΔΕΝ ΑΣΠΡΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ ΤΗΣ 26ης ΜΑΪΟΥ, ΤΟ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ 42%.. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ....
ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥΣ, ΙΣΩΣ ΜΌΝΟ ΑΥΤΟΙ, ΣΤΟ 32%....
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΩΘΉΘΗΚΕ ΩΣ ΛΥΣΗ ΔΗΘΕΝ, ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΗΘΕΝ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΗΘΕΝ, ΜΟΔΑ ΔΗΘΕΝ.. Η ΑΠΟΧΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ» ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ…

Ότι στο ΣΥΡΙΖΑ θα νοιάζονταν για τις Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία της 1ης Ιουλίου και στα Ιταλικά της 2ας Ιουλίου και θα μετακινούσαν τις Εθνικές Εκλογές είναι απίστευτο και αξίζουν συγχαρητήρια. Ο Αλέξης Τσίπρας που αγνόησε εκατομμύρια Ελλήνων στη Συμφωνία των Πρεσπών είναι συγκινητικό πλέον να ενδιαφέρεται για τους νέους και νέες που έστειλε κατά χιλιάδες στο εξωτερικό, παγώνοντας κάθε νέα υγιή οικονομική δραστηριότητα επί τέσσερα χρόνια με πρώτη και καλύτερη του Ελληνικού που θα μπορούσε να φέρει δουλειές και χαμόγελα.
Το ερώτημα τώρα που γεννάται με χιλιάδες Έλληνες με τις οικογένειές τους να έχουν προγραμματίσει τις άδειές τους, τις θερινές διακοπές τους, από 1η Ιουλίου και προφανώς να έχουν πληρώσει τα εισιτήρια μετάβασης και διαμονής τους είναι αν θα επιλέξουν να πετάξουν τα χρήματά τους για να πάνε στην Εθνική Κάλπη η οποία δείχνει με προδεδικασμένο τον νικητή. Ακόμα και την ημέρα των εκλογών με κανά 40άρι θερμοκρασία θα είναι άθλος η πρόσβαση στα εκλογικά τμήματα για νέους και ηλικιωμένους.
Με συμμετοχή 58% στις χθεσινές Ευρωεκλογές της 26ης Μαίου το μεγάλο ερωτηματικό τυχόν εκλογών της 7ης Ιουλίουείναι αν θα υπερβεί η συμμετοχή το 50% οπότε και αποκτήσει τουλάχιστον ένα δημοκρατικό νομιμοποιημένο ποσοστό πλειοψηφίας. Γιατί αλλιώς με το φθινόπωρο και τις πρώτες δυσκολίες στη Νέα Κυβέρνηση Μητσοτάκη ο καθένας θα μπορεί να ζητάει νέες εκλογές.
Με την απλή αναλογική φυσικά…
Για αυτό και ο κ. Τσίπρας δεν βάζει στο ημερολόγιο την 23η ή την 30ή Ιουνίου ως ημέρα διεξαγωγής των Εθνικών Εκλογών. Σκοτεινά τεχνάσματα.
Σχόλιο Διόδοτου: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Στην ανάρτηση αυτή εκφράζεται μια υποψία, ένα λογικό συμπέρασμα. Εμείς με την σειρά μας, θα σάς ζητήσουμε, δηλ.ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ.. ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!! ΝΑΙ, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΝΑΙ, ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ… ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive