Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ. Συνέλαβαν με μεγάλη ποσότητα χασίς τον Γύφτο Πρόεδρο σύντροφο Χαλιλόπουλο, «πρωτοπαλλήκαρο» και ΨΥΧΗ των συγκεντρώσεων στις ομιλίες του Τσίπρα. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για γύφτοι στη λαμία με Τσίπρα
Με ένα κιλό χασίς συνελήφθη ο γύφτος που συγκέντρωνε ομοεθνείς γύφτους για τις προεκλογικές ομιλίες στην κεντρική πλατεία της Λαμίας και αλλού του Αλέξη Τσίπρα. 
Συγκεκριμένα, η αστυνμία συνέλαβε τον πρόεδρο των γύφτων για τη Στερεά Ελλάδα, Βαλάντη Χαλιλόπουλο και τη σύζυγό του

....
Σύμφωνα με τα όσα έρχονται στη δημοσιότητα από το liberal, το Σάββατο 8 Ιουνίου, στις 11 το πρωί στη Λαμία, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Φθιώτιδας μετά από πληροφορίες σταμάτησαν για έλεγχο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο φέρεται να επέβαιναν ο Βαλάντης Χαλιλόπουλος με τη σύζυγό του και στο οποίο βρέθηκαν 1 κιλό και 18 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.
Θυμίζουμε ότι μετά τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί,ο Βαλάντης Χαλιλόπουλος αποκάλυψε ότι υπήρξε οργανωμένη μετακίνηση όχι μόνο από τη Λαμία, αλλά και από το Πυρί Βοιωτίας, την Καρδίτσα, ακόμη και από την Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive