Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού!. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού!
Προσωρινά κρατούμενος ο 46χρονος έμπορος κρεάτων, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 59χρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού, η σορός του οποίου εντοπίστηκε, δυόμισι χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του, θαμμένη κοντά στην κτηνοτροφική μονάδα του φερόμενου ως δράστη στο χωριό Ανατολικό...
  Κατά τη διάρκεια της τετράωρης απολογίας του στην Ε’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 46χρονος.... φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως που του αποδίδεται, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος του άτυχου κτηνοτρόφου ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος στη διάρκεια καυγά που προηγήθηκε μεταξύ τους.
Στο μεταξύ, ένταση, κατάρες, φωνές και λιποθυμίες εκτυλίχθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου ο φερόμενος ως δολοφόνος του Δημήτρη Γραικού απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας.
Από νωρίς το πρωί συγγενείς του Δημήτρη Γραικού συγκεντρώθηκαν στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, με φωτογραφίες του αδικοχαμένου ανθρώπου τους στα χέρια. Όταν πληροφορήθηκαν ότι ο κατηγορούμενος για το στυγερό έγκλημα μπήκε από την πίσω είσοδο ξέσπασαν.
Κάποιοι προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό για να μπουν στα ενδότερα και άλλοι κατέρρευσαν πάνω στην ένταση. Τις φωνές στο σημείο διαδέχονταν οι κατάρες, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Ανάμεσα σε εκείνους που βρίσκονταν στα δικαστήρια και η αδερφή του Δημήτρη Γραικού, που ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου…
Την ίδια ώρα κάτοικοι από τον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν έξω από το δικαστικό μέγαρο. Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος παραμένει υπό κράτηση, είχε πάρει προθεσμία έως σήμερα για να απολογηθεί για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Ο δικηγόρος του, Χαράλαμπος Αποστολίδης, ανέφερε ότι ο εντολέας του υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όπως του καταλογίζει το κατηγορητήριο. Ισχυρίστηκε ότι ο θάνατος του θύματος, ήρθε «πάνω στον καβγά».
Ο 46χρονος έμπορος κρεάτων, ομολόγησε την περασμένη εβδομάδα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης την πράξη του, υποδεικνύοντας μάλιστα και το σημείο όπου έθαψε τον σορό του άτυχου κτηνοτρόφου. Η σορός του Δημήτρη Γραικού καθώς και το όχημά του είχε βρεθεί θαμμένο σε χώρο πίσω από τη μονάδα του δράση, στο χωριό Ανατολικό, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Την υπεράσπιση της οικογένειας Γραικού έχει αναλάβει το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως:
«Μετά την αποκάλυψη του πραγματικού δράστη με τη βοήθεια επιστημονικών μεθόδων που για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν στην Ελλάδα για την αποκάλυψη ενός εγκλήματος, ούτε ένας από αυτούς, οι οποίοι προσέβαλαν σε σειρά εκπομπών και σε σειρά αναρτήσεων την τιμή των μελών της οικογενείας Γραικού, δεν είχε το θάρρος να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, ενώ επί σειρά μηνών με τις υποψίες, τις οποίες είχαν δημιουργήσει, είχαν προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη τόσο στη σύζυγο του θύματος, όσο και στην επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογενειακής επιχείρησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive