Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

George Adalis: Αλέξης vs Αλ6ς ή αλλιώς CIA vs STAZI!

Αυτή είναι η Τζίνα! Η Τζίνα Χάσπελ είναι πολύ παλιά κατάσκοπος και αυτή τη στιγμή, εργάζεται ως διευθύντρια της CIA. Είναι η πρώτη γυναίκα στην ιστορία της υπηρεσίας και τοποθετήθηκε εκεί γιατί είχε καταφέρει πολλά στον τομέα των … βασανιστηρίων σε μυστικές φυλακές της CIA στην Ταϊλάνδη...
Η Τζίνα μιλάει συχνά με τον πρόεδρο της Bank de Rothchild που ως γνωστόν συναντιέται κρυφά με τον Τσίπρα όταν χάνεται από τα ραντάρ το … Πρωθυπουργικό μας. Η Bank de Rothchild κάνει … δουλειές με
τον Πάπα της Ρώμης που ως γνωστόν υπεραγαπά τον Αλ6 και βλέπει και όνειρα στον ύπνο του για τον Πολυχρονεμένο ηγέτη μας.
Η Τζίνα ήθελε από καιρό να γκρεμίσει πολιτικά τον Al6 αλλά δεν ήθελε ο Πρόεδρος της B.d.R. (δλδ ο Πάπας) και η Ανγκέλα.
Η χτεσινή εκπομπή του άλλου του Αλέξη (του Παπαχελά ντε), αν δεν το καταλάβατε, δείχνει ότι η Τζίνα αποφάσισε να καθαρίσει σαν αυγό τον Al6 γι’αυτό κι ο άλλος ο Αλέξης, έκανε μια εκπομπή που έσπασε ρεκόρ.
Οπότε ο Πάπας, θα το ξανασκεφτεί πολύ να … μοιράσει βραβεία, ο Τραπεζίτης γλυκοκοιτά από χτες το βράδυ τον Κούλη και η Ανγκέλα τώρα θέλει να συσπειρώσει τους φασίστες των Βαλκανίων ως μοχλό πίεσης κατά της επόμενης κυβέρνησης. Γιατί η Ανγκέλα είναι έξυπνη και δεν ήθελε να χρεωθούν οι Χριστιανοδημοκράτες τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας αλλά κάποιος άλλος (όποιος να’τανε δλδ)! Αλλά τι σας λέω τώρα;
Τέλος πάντων! Δεν ξέρω αν το συνειδητοποιήσατε, αλλά χτες ο Αλέξης έριξε μια χοντρή σφαλιάρα στον Aλ6 που ως γνωστόν , ευχόταν να «μην εκλεγεί ο Τραμπ και μας βρει κι αυτό το κακό»!
Και κάπου εδώ τα «πνεύματα του Βουνού» μου είπαν να σταματήσω για σήμερα και να συνεχίσω την … μετάφραση, την ερχόμενη εβδομάδα!!!
ΥΓ.
Αν σε κάνα εξάμηνο δείτε τον Τσίπρα με ντουντούκα έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία να φωνάζει ΠΑΛΙ, «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο», να ξέρετε ότι αιτία θα είναι η … Τζίνα !!! Βλέπετε έρχεται και η διακοπή της ροής των ντόλαρς βεβαίως-βεβαίως… Τώρα στο ταμείο θα εισρέουν μόνο…YeniLira και … Μάρκα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive