Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του EL: Δείτε τι θα γίνει στην Ελλάδα, αν αναλάβει Εθνική κυβέρνηση (Βίντεο) Ρεπορτάζ: Γιώργος Φαρμάκης


Σε κάθε Κράτος, υπάρχουν άνθρωποι που με την βία, προσπαθούν να επιβληθούν στην πλειοψηφία. Οι δήθεν αντιεξουσιαστές, λεηλατούν, τρομοκρατούν και τελικά παρανομούν. Κάνουν την χρήσιμη δουλειά, του παρακράτους. Είναι το ίδιο το παρακράτος! Μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει, αν αναλάβει Εθνική ή κεντροδεξιά κυβέρνηση...
(χθεσινά επεισόδια στην Θεσσαλονίκη, σε πορεία υπέρ του … Κουφοντίνα):      

Δεν γνωρίζουμε το μέλλον. Γνωρίζουμε τα βήματα που ακολουθούν!  
1) Καίνε τις υποδομές, του κόμματος που στηρίζει την Εθνική κυβέρνηση.  
2) Προκαλούν σημαντικές φθορές σε αυτοκίνητα, καταστήματα και σπίτια.  
3) Ξεσηκώνουν τους μετανάστες.  
4) Δημιουργούν εμφυλιοπολεμικό κλίμα.  
5) Αν χρειαστεί, «ρίχνουν στις φλόγες» ολόκληρη την χώρα, με στημένα επεισόδια. Θα θυμάστε τι έγινε στην Ελλάδα το 2008.  
6) Χτυπάνε τους απλούς αγνούς Πατριώτες.  
7) Ξηλώνουν τα Εθνικά αλλά και θρησκευτικά σύμβολα.  
8) Κάνουν προβοκάτσιες, για να καλύψουν την πολιτική τάξη, που τους στηρίζει.  Ακόμα και στις ΗΠΑ του Τραμπ, έγιναν τα παραπάνω. 

Μόλις ανέλαβε την εξουσία της χώρας, οι δήθεν αντιεξουσιαστές, με την ανοχή της Αντιπολίτευσης, έπιασαν «δουλειά».   Είναι ξεκάθαρο! Αν αναλάβει Εθνική κυβέρνηση ή τουλάχιστον κεντροδεξιά την ηγεσία της χώρας, τα παραπάνω βήματα θα τα δούμε να εφαρμόζονται ένα-ένα. Είναι γνωστή η συνταγή.  Τώρα που μάθαμε τι θα γίνει, πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα. Οι δήθεν αντιεξουσιαστές κάνουν κατάχρηση του πανεπιστημιακού ασύλου ή βρίσκουν χώρο σε περιοχές-γκέτο (π.χ Εξάρχεια). Επίσης φοράνε τον μανδύα των ανθρωπιστών και εισχωρούν μέσα σε Μ.Κ.Ο.  Ελπίζουμε ότι δεν θα δούμε εικόνες 2008 στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive