Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ. Συριζαίος πρόεδρος εταιρείας του Δημοσίου καλεί τους υπαλλήλους σε ομιλία του Σπίρτζη! ΦΩΤΟ

1Με εσωτερικό «memo», το οποίο εστάλη από την γραμματεία του προέδρου της Κτιριακές Υποδομές ΑΕ, καλούνται ουσιαστικά όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας να δώσουν το «παρών», προκειμένου, προφανώς, να φανεί… πολύς ο κόσμος στην εκδήλωση, στην οποία θα μιλήσει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Με ένα mail, που απευθύνεται σε όλους τους υπαλλήλους της εταιρείας, ο πρόεδρος της Κτιριακές Υποδομές ΑΕ τους καλεί σήμερα να δώσουν το «παρών» σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ....στην οποία κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Χρήστος Σπίρτζης.  Υπενθυμίζεται ότι οι Κτιριακές Υποδομές ΑΕ είναι ο ενιαίος κατασκευαστικός φορέας του ελληνικού κράτους, για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές [νοσοκομεία, σχολεία, δικαστήρια, σωφρονιστικά καταστήματα κ.ά.  Με το εσωτερικό αυτό «memo», το οποίο εστάλη από την γραμματεία του προέδρου της Κτιριακές Υποδομές ΑΕ, καλούνται ουσιαστικά όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας να δώσουν το «παρών», προκειμένου, προφανώς, να φανεί… πολύς ο κόσμος στην εκδήλωση «για τη συμπόρευση δυνάμεων στην Ανατολική Αττική», στην οποία θα μιλήσει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.  Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης, θα μιλήσουν ακόμη ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Στέφανος Τζουμάκας και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive