Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Ο Περιφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Γαλιατσάτος έχει 40 δάνεια και κάρτες με 1,5 εκατομμύριο χρέος! Αντε βρε ΚΑΙ υπουργός. Γιατί οι 'άλλοι καλύτεροι ήταν; ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας The President που αποκαλύπτει την υπόθεση τα χρέη του Θεόδωρου Γαλιατσάτου, περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων(ΣΥΡΙΖΑ), προσεγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο Ευρώ, και αφορούν δάνεια που έχει πάρει και από τις 4 συστημικές τράπεζες....  Τα δάνεια του, που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια, ξεπερνούν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα 40 και είναι καταναλωτικά, επιχειρηματικά, στεγαστικά, επαγγελματικά καθώς επίσης και χρέη από πιστωτικές κάρτες.    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του The President, ο κ. Γαλιατσάτος προκειμένου να αποφύγει την θόρυβο για τα απλήρωτα δάνεια, έσπευσε τον τελευταίο χρόνο να ζητήσει προστασία από τις τράπεζες και προχώρησε σε διακανονισμό. Ο κ. Γαλιατσάτος, στις αιτήσεις του προς τις Τράπεζες ζήτησε η μηνιαία δόση να περιοριστεί στα 400 ευρώ το μήνα, ισχυριζόμενος ότι τα εισοδήματά του ως Περιφερειάρχης είναι μόλις 2.300 ευρώ το μήνα και ότι αν η δόση ήταν μεγαλύτερη, θα του δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα στην καθημερινότητά του.  Η απαίτηση του κ. Γαλιατσάτου πάντως δεν έγινε αποδεκτή, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να αποφασίσει η μηνιαία δόση που θα πληρώνει για τα δάνειά του να είναι 1200 ευρώ.  Σημειώνεται πάντως ότι τα συνολικά έσοδα του Περιφερειάρχη είναι υψηλότερα από όσα δηλώνει ο κ. Γαλιατσάτος, αφού προσεγγίζουν τα 4.000 ευρώ τον μήνα.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive