Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019

Δείτε πως η Koenigsegg έφτιαξε το απίστευτο Jesko αξίας ΜΟΝΟ 3εκ. ευρώ. ΒΙΝΤΕΟ


O Christian Koenigsegg θέλει να γράψει ένα ακόμη λαμπρό κεφάλαιο στην πορεία της εταιρίας του και γενικότερα στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. 
Αποτέλεσμα εικόνας για How to build a 300mph Koenigsegg Jesko | Top Gear

Άλλωστε για αυτό έδωσε το όνομα του πατέρα του στον διάδοχο του Agera....
  Το Top Gear είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τα αρχηγεία της Koenigsegg στο Angelholm της Σουηδίας, λίγο πριν τα αποκαλυπτήρια του Jesko στο σαλόνι της Γενεύης (τον Μάρτιο). Στο βίντεο θα δείτε τον von Koenigsegg να μιλά για την παγκόσμια πρεμιέρα του αυτοκινήτου και για τον μελλοντικό στόχο να σπάσει το ρεκόρ των 300 mph.  Βέβαια ακόμη υπάρχουν πολλά που πρέπει να δοκιμαστούν πριν κάνει την απόπειρά αυτή το Jesko που εφοδιάζεται με έναν V8 των 5,0 lt που αποδίδει 1.600 PS με καύσιμο E85 και έχοντας ως highlight ένα αυτόματο πολύδισκο κιβώτιο με 9 σχέσεις.  Κάθε Jesko απαιτεί χιλιάδες εργατοώρες μιας και σχεδόν όλο το αυτοκίνητο «φτιάχνεται στο χέρι». Αρκεί και μόνο να σκεφτεί κανείς πως μόνο η διαδικασία της βαφής κυμαίνεται στις 600-800 ώρες. Κάπως έτσι η τιμή πώλησης κάθε Jesko (και τα 125 έχουν πωληθεί) φτάνει στα τρία εκατομμύρια δολάρια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive