Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

«Χτυπούν» τον Χριστιανισμό: Συγκλονιστικά στοιχεία, για τις επιθέσεις εναντίον Εκκλησιών.Του Γιώργου Φαρμάκη (Βίντεο)

Τις τελευταίες ημέρες τα ΜΜΕ σε όλο τον πλανήτη, μεταδίδουν ειδήσεις σχετικά με την φωτιά που πήρε ο Ναός της Παναγίας των Παρισίων. Î‘ποτέλεσμα εικόνας για Ναός της Παναγίας των Παρισίων

Είδαμε και ακούσαμε πολλά. Όλοι όμως συμφώνησαν σε ένα πράγμα: Ένας ιστορικός ναός, καταστράφηκε...

Πάμε τώρα να δούμε τι αποκάλυψε Γάλλος δημοσιογράφος
Ο Maxime Lepante, δήλωσε (μεταξύ άλλων)
Κάθε μέρα στην Γαλλία, Δύο εκκλησίες δέχονται επιθέσεις. Αυτή η κυβέρνηση, (συμπεριλαμβανομένου και του Πάπα), κλείνει το στόμα της. Δεν λένε τίποτα για τον βανδαλισμό των εκκλησιών μας. Αντιθέτως, όταν γίνεται επίθεση σε κάποιο Τζαμί, υπάρχουν κατευθείαν αντιδράσεις και γίνονται συλλήψεις. 
Δείτε το βίντεο:
Στην Γαλλία, το 2018 έγιναν 1063 επιθέσεις εναντίον του Χριστιανισμού. Μιλάμε για αριθμό-ΣΟΚ. 
Τι άλλο δήλωσε ο Γάλλος δημοσιογράφος: Θα ήθελα να σας θυμίσω ότι στο διάστημα μεταξύ 12-19 Μαρτίου, 12 γαλλικές Εκκλησίες, βανδαλίστηκαν.
Παρακάτω ο δημοσιογράφος είπε ότι η κυβέρνηση «δεν δίνει δεκάρα» για τις επιθέσεις που δέχεται ο Χριστιανισμός.
Τι μπορούμε να σκεφτούμε: Τα ΜΜΕ όλου του κόσμου ανέδειξαν (και καλά έκαναν προφανώς), το θέμα με την πυρκαγιά που ξέσπασε στην Παναγία των Παρισίων. Δυστυχώς όμως, σιωπούν όταν γίνονται επιθέσεις εναντίον Εκκλησιών. 
Αυτό θέλησε στην ουσία, να μας δείξει ο Γάλλος δημοσιογράφος, με ένα τρόπο αρκετά παραστατικό θα έλεγε κανείς. Δεν είναι μόνο η Γαλλία που αντιμετωπίζει ένα αντι-Χριστιανικό ρεύμα, αλλά όλη η Ευρώπη. Γυρίσαμε σε άλλες εποχές φαίνεται.
Σίγουρα δεν είναι τυχαία, ούτε και ασύνδετα τα παραπάνω γεγονότα. Είναι γνωστό ότι και στην Ελλάδα, έχουν γίνει επιθέσεις κατά Εκκλησιών. 
Πληροφορίες: Europe.infowars
Πηγή φωτογραφίας: pexels

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive