Τρίτη 23 Απριλίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ. Ο εφιάλτης επέστρεψε στην Γαλλία: Μεγάλη φωτιά στις Βερσαλλίες πολύ κοντά στο παλάτι! (βίντεο, φωτό)

Αποτέλεσμα εικόνας για Μεγάλη φωτιά στις Βερσαλλίες

Ο εφιάλτης επέστρεψε στην Γαλλιά καθώς μία εκτεταμένη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο λεπτά πριν τις 19:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος) 
Αποτέλεσμα εικόνας για Μεγάλη φωτιά στις Βερσαλλίες
στις Βερσαλίες της Γαλλίας πριν κοπάσει καλά καλά η καταστροφή στην Παναγία των Παρισίων!  
Αποτέλεσμα εικόνας για Μεγάλη φωτιά στις Βερσαλλίες
Πιο αναλυτικά, πυρκαγιά ξέσπασε στην πόλη των Βερσαλλιών, διεθνώς γνωστή για το Παλάτι των Βερσαλλιών....
και τους κήπους του, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO.  Η φωτιά έχει εκδηλωθεί στη Rue du Parc, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από το Παλάτι των Βερσαλλιών και τους κήπους του.  

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, μια στήλη καπνού κάλυψε τον ορίζοντα στην περιοχή.  Η αστυνομία απέκλεισε την γύρω περιοχή και καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις.  

Παρόλο που δεν υπάρχουν άμεσες πληροφορίες σχετικά με το πώς ή από πού ξεκίνησε η φωτιά, ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης υποστήριξαν ότι εκδηλώθηκε από σταθμό αυτοκινήτων.  Δείτε βίντεο















[INTERVENTION] ⚠️Attention Intervention incendie 🔥 en cours rue Albert Joly à @Versailles. Feu de concession automobile. De nombreux moyens @pompiers78 🚒convergent. Laissez passer les secours et évitez le secteur.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive