Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Α. Λυμπεράκη: « «Επιστρέφω στη Βουλή μαζί με... τις μαύρες τρύπες». ΠΟΙΑ είναι η κυρία εκτός απο ανηψιά του Μητσοτάκη και κομματική "σβούρα;"

Α. Λυμπεράκη: « «Επιστρέφω στη Βουλή μαζί με... τις μαύρες τρύπες»


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ "ΙΣΤΟΡΙΚΟ" ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ

«Επιστρέφω στη Βουλή σε μία λαμπρή ημέρα, την επόμενη που βγήκε η πρώτη φωτογραφία για τις μαύρες τρύπες και σε όλη την ταραχή που φέρνει στην Ευρώπη το Brexit και η αβεβαιότητα.», δήλωσε η Αντιγόνη Λυμπεράκη η οποία κατέλαβε την έδρα του Γιώργου Αμυρά στο Ποτάμι, μετά την παραίτησή του για να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ.  «Πιστεύω ότι το Ποτάμι με μία φωνή παραπάνω θα καταφέρει να πει ακριβώς αυτά που θέλει... με την ψυχραιμία που πρέπει, χωρίς να πέφτει στις παγίδες των ανταγωνισμών και της στείρας επανάληψης παλιών επιχειρημάτων, για να ανανεωθούμε, να αναπνεύσουμε και να προχωρήσουμε όλοι μαζί.».  Η κ. Λυμπεράκη είναι καθηγήτρια οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ως υποψήφια σε κομματικό σχηματισμό κατέβηκε πρώτη φορά στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2012, με το κόμμα της Δράσης του Στέφανου Μάνου, μετά την παραίτηση του οποίου τον Ιούλιο του ίδιου έτους, ανέλαβε την αντιπροεδρία του κόμματος. Το 2014, αποχώρησε από τη Δράση και εντάχθηκε στο Ποτάμι όπου είχε εκλεγεί στη Β’ Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive