Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Λέρος: Λαθρομετανάστης επιτέθηκε σε Μαιευτήρα και προκάλεσε φθορές στο Νοσοκομείο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου που συνεδρίασε στις 4/4/2019 στην Κάλυμνο, πληροφορήθηκε έκπληκτο από συνάδελφο, μέλος του Δ.Σ. που διαμένει μόνιμα στη Λέρο, ότι πριν περίπου τρεις εβδομάδες συνέβη ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό εντός του νοσοκομείου της Λέρου.  Προσήλθε από το HOT SPOT του νησιού ένας λαθρομετανάστης....
μετά της εγκυμονούσας συζύγου του στο νοσοκομείο προκειμένου να γεννήσει. Επειδή οι τραυματιοφορείς και ο Μαιευτήρας-Γυναικολόγος ήσαν άντρες, προκάλεσε εκτεταμένες φθορές στο νοσοκομείο και απειλήθηκε η ζωή του Μαιευτήρα-Γυναικολόγου λόγω θρησκευτικού φανατισμού. Η Ελληνική αστυνομία συνέλαβε το δράστη προκειμένου να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Επαρχίας Καλύμνου καταδικάζει κάθε πράξη βίας από όπου κι αν προέρχεται. Τιμά και συγχαίρει όλους τους ιατρούς του νοσοκομείου Λέρου που σε καθημερινή βάση επιδεικνύουν αλληλεγγύη και προσφέρουν τις εξαιρετικές υπηρεσίες τους σε όλους τους συνανθρώπους μας.
Οι ιατροί μας καθημερινά επιβεβαιώνουν τον υψηλό πολιτισμό των Ελλήνων.

2 σχόλια:

  1. ...συνεχεια

    Έγκυες και με χρυσά σκουλαρίκια στα ευαίσθητα σημεία πάνε στα νοσοκομεία οι αλλοδαπές

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/764622_egkyes-kai-me-hrysa-skoylarikia-sta-eyaisthita-simeia-pane

    ''Μια καταγγελία που έχει γίνει μέσα από τα νοσοκομεία καταδεικνύει το πρόβλημα που υπάρχει με την εισβολή αλλοδαπών στην χώρα καθώς οι γυναίκες τους έρχονται σχεδόν όλες... έγκυες.Αυτό σημαίνει πως οι γυναίκες αυτές έρχονται σχεδόν ετοιμόγενες και αυξάνεται μαζί τους ο «εξωγενής» πληθυσμός...Μιλούσα με μαία που «εργάζεται»σε δημόσιο νοσοκομείο. Εχει φρικάρει.

    Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ… ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
    Όλες, μου λέει, είναι γκαστρωμένες δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.Είναι από 2 εβδομάδων εως να ξεγεννήσουν, πολλές είναι ήδη με ένα μηνών στην αγκαλιά και κυοφορούν και άλλο λίγων εβδομάδων που υποτίθεται εκείνο των καιρό ζούσαν υπό άθλιες συνθήκες και ήταν προς φυγήν.Και το καλύτερο;Όλες τα έχουν «περιποιημένα» έτσι που καμία Ελληνίδα εν μέσω κρίσης δεν μπορεί να το «περιποιηθεί»μέχρι και με χρυσό σκουλαρικάκι στην κλειτορίδα τα έχουν στολισμένα πολλές «ταλαιπωρημένες προσφυγοπούλες».
    Υ.Γ. Ελένη ευχαριστώ για την πληροφορία.2. Οσοι έχετε γνωστούς στις γυναικολογικές του δημοσίου ρωτήστε τους αν το έχουν αντιμετωπίσει.''

    Ο «δήμιος» του ISIS που κρατείται στην Ουγγαρία λέει πως συνεργαζόταν με τις... ελληνικές μυστικές υπηρεσίες

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/761383_o-dimios-toy-isis-poy-krateitai-stin-oyggaria-leei-pos (· → αξιζει να διαβαστει ολο για να καταλαβετε σε ποιον επικινδυνο ανθρωπο εδωσαν ασυλο στην πατριδα μας,μεταξυ αλλων ο νεαρος ο Χασάν Φ ειναι μονο 27 ετων και εχει ηδη πεντε παιδια οταν ο ελληνας δεν μπορει να κανει ουτε ενα,για να καταλαβετε ποιοι θα επικρατησουν και θα πλειοψηφησουν πολυ συντομα δημογραφικα στην πατριδα μας)

    ''Μετά την σύλληψή του στο αεροδρόμιο Liszt Ferenc της Βουδαπέστης οι βελγικές μυστικές υπηρεσίες επιβεβαίωσαν ότι ο Χασάν Φ. -παντρεμένος και πατέρας πέντε παιδιών- πήγε τρεις φορές στο Βέλγιο με έγγραφα που έλαβε από τη χώρα μας, όπου έλαβε άσυλο το 2016, και όπου φέρεται να ζει ακόμη η οικογένειά του.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Έλληνες μετανάστες σέβονται τους νόμους και τα ήθη των κρατών, στα οποία φιλοξενούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive