Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Τουρκος δεν ριχνει τουρκο βλακα …

Μην νομιζετε οτι δεν γνωριζουμε αμεσα τα γεγονοτα της ημερας , ουτε οτι δεν ειμαστε 24 ωρες το 24ωρο απο πανω για να κανουμε «περιπολια» σε αυτα που πρεπει να γνωριζουμε πρωτοι .. για πολλους και διαφορους λογους!!...
  Οταν βλεπετε οτι δεν αναμασαμε ειδησεις του σωρου να γνωριζεται οτι αυτες τις θεωρουμε οτι εχουν ξεφυγει απο τον κανονα μας περι μη δογματικης αληθειας , δηλαδη ειναι πολυ πιο συνηθες να δειτε ειδηση σε εμας οτι κατεβηκε ο γκοnτζιλα στα μακντοναλντς στο μπρουκλιν παρα να αναμασησουμε πληροφορια-γεγονος εντυπωσεων και πλυσης εγκεφαλου !
Ναι φερνουμε ολες τις ειδησεις για ξεσκαρταρισμα απο τους ελληνες ερευνητες αλλα εχουμε και φιλτρο σε ειδησεις που ξεπερναν το οριο μας σε γελειοτητα !!>…
Δεν συμμετεχουμε σε αστειες σκηνες , δεν ταizουμε σανο στο κατοχικα νεα αλλα αφυπνιζουμε και σπρωχνουμε την κοιμισμενη κριση των συναθρωπων μας να ξυπνησει και να ξανα λειτουργησει … !
Αρα με το τιτλο μας ξεκαθαριζουμε απλα αυτη την ειδηση που ολοι σημερα σας δινουν να δεχθειτε !
Τωρα γιατι στο 99% των ΜΜΕ δεν υπαρχει η κριση ξυπνια η επιλεγει που να ειναι ξυπνια και που να κοιματε ….ειναι ενα θεμα με πολλες παραμετρους που μονο μια καλπαζουσα φαντασια θα εφτανε κοντα στο να κατανοησει !
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive