Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Ανοικτή επιστολή προς τον Έλληνα Καθηγητή κ. Μπαμπινιώτη απο τον Ευριπίδη Μπίλλη.ΠΩΣ να αποκαλούμε τους έλληνες πολιτικούς

Με την εκ παραδρομής μη αποσταλείσα φωτογραφία
Κύριοι Βουλευτές,
Για απαιτούμενη ενημέρωση σας, σας διαβιβάζω την κατωτέρω ανοικτή επιστολή προς τον Έλληνα Καθηγητή κ. Μπαμπινιώτη. Σχετική και με όσα συνέβησαν πρόσφατα στην «Ελληνικότατη» Αυστραλία, αλλά και στο Κιλκίς και σε πολλά άλλα μέρη,  στη Μακεδονία και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Ευριπίδης Μπίλλης...


Αξιότιμε Καθηγητή Μπαμπινιώτη,
Για πολλές μέρες ο Ελληνισμός υφίσταται  «καθοδήγηση» ότι δεν πρέπει να αποκαλεί απρεπώς τους κατοχικούς πολιτικούς, «Χρυσαυγίτικα – Αυστραλιανά κατά τον αξιότιμο κατοχικό Πρόεδρο Βαρεμένο,  «Αλήτες προδότες πολιτικούς».
Και μεγάλος προβληματισμός  διακατέχει τον απανταχού Ελληνισμό,  για το πώς θα αποκαλεί τους «Έλληνες» αυτούς πολΙτικούς της «ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ» για το σκοπιανό (Κυριάκος δια Κουμουτσάκου έφη),  κτλ.
Έτσι παρακαλείσθε ως  ο  ειδικός Έλληνας γλωσσολόγος Καθηγητής (και της «μακεδονικής» γλώσσας),  να μας καθοδηγήσετε για το πώς θα ονομάζουμε τους «Έλληνες» πολιτικούς.
1. Που πρόδωσαν τον Ελληνισμό της Κύπρου και τον απανταχού Ελληνισμό με τις συμφωνίες της Ζυρίχης και του Λονδίνου. Και που έτσι δεν επέφεραν μόνον τρομερά δεινά στον Ελληνισμό της Κύπρου, αλλά και στην ίδια την Ελλάδα μας.
2. Που πρόδωσαν και κατέστρεψαν το 1955 και το 1964-1965 τον Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης, της  Ίμβρου και της Τενέδου.
3. Που το 1974 επέτρεψαν την ελεύθερη απόβαση των τούρκων στην Κύπρο.
4. Που το 1996 πρόδωσαν τα Ελληνικά ΙΜΙΑ και αποδέχθηκαν να γκριζάρει η τουρκία τα Ελληνικά μας νησιά.
4. Που από το 1996 ετοίμαζαν την υποδούλωση του Ελληνισμού στον νεοναζιστικό φασισμό της δήθεν ΕΕ.
5. Που το 1999 παρέδωσαν στους Τούρκους τον Οτσαλάν. Πράξη αιώνιου ονείδους για τον Ελληνισμό.
6. Που  το 1999,δολοφόνησαν, ως όλα δείχνουν λόγω του επερχόμενου προδοτικού σχεδίου Ανάν, τον Γιάννο Κρανιδιώτη.
7. Που  σύσσωμοι (και ο «νεοεθνάρχης» Κωστάκης, μην αυταπατώμαστε) πρόδωσαν τον Ελληνισμό με το σχέδιο Ανάν.
8. Που και πάλιν σύσσωμοι δεν έθεσαν το 2009 την Τουρκία, προ των ευθυνών της στην ΕΕ, οπότε  θα κρινόταν για την κατοχή της Ελληνικής Κύπρου
9. Που οι «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ», οι μη κατά Αδώνιδα γερμανοστολιάδες (έχει δίκαιο ο Άδωνις όλοι το ίδιο είναι), υποδούλωσαν το 2009 με ψευδή στοιχεία τον Ελληνισμό,  για να τον εξοντώσουν  και να τον ληστέψουν. Δηλαδή  να «ιδιωτικοποιήσουν» τον Εθνικό και ιδιωτικό του πλούτο. Με τα PSI τους, με την εσωτερική υποτίμηση που έκανε το 40% των Ελλήνων άνεργους, με τη ληστεία των συντάξεων, με  την γερμανική εξοντωτική τους φορολογία κτλ
10. Που συστηματικά οι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ του εθνικού σκοπού των Χοτ Σποτ» εξισλαμίζουν την Ελλάδα από τη δεκαετία  90 (από το Σημιτικό 1996).  Και πολύ έντονα , επιταχυνόμενα, συστηματικά και θρασύτατα,  από το 2015.  Με τα ΟΜΠΑμικά νεοταξικά και διεθνιστικά ανοικτά ΣΎΝΟΡΑ
11. Που πραξικοπηματικά και θρασύτατα καταπάτησαν άπαξ έτι το καταπατημένο  Σύνταγμα  μας, και μετέτρεψαν το ΟΧΙ των ελλήνων στη νεοναζιστική υποδούλωση σε προδοτικό ΝΑΙ στην υποδούλωση.
12. Που κατέγραψαν τον 12/2014 όλον τον Εθνικό πλούτο της Ελλάδας για να τον «δωρίσουν» στους ξένους.
13. Που δώρισαν σε εξευτελιστική κατοχική τιμή το 10% των μετοχών του ΟΤΕ,  στην Μέρκελ τους.
14. Που «ιδιωτικοποίησαν» τα Ελληνικά αεροδρόμια δίδοντας τα «δωρεάν» στην κρατική κατοχική γερμανική εταιρία Fraport.
15. Που δώρισαν (με τα κέρδη του 1 έτους) τον ΟΠΑΠ στον γνωστό πετρελαιά, που μάλιστα τον πήρε χωρίς να βάλει ως λέγεται δεκάρα, με δανεικά από τράπεζα!!! Τον ΟΠΑΠ που μπορούσε να καλύπτει το ασφαλιστικό,
16. Που μετά τα προηγούμενα «σωτήρια» μνημόνια τους, με  το νέο τελικό μνημόνιο τους του 2018, υποδούλωσαν  με ταφόπλακα την Ελλάδα. Που δήθεν την έσωσαν, βγάζοντας την δήθεν από τα μνημόνια. Με τον Εθνικό της πλούτο υποθηκευμένο για 99 χρόνια.
17. Που μετέτρεψαν τον Έλληνα σε αιτητή των ψευτοεπιδομάτων τους και που καταλήστεψαν τις συντάξεις των Ελλήνων, τις τράπεζες (τις μετοχές των Ελλήνων) κτλ
18. Που καταπατούν τη δικαιοσύνη μη  εφαρμόζοντες τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.
19. Που διδάσκουν στους Έλληνες τον ραγιαδισμό ανεχόμενοι  πειθήνια,  αν όχι μυστικά προκαλούντες,  τις θρασύτατες εις βάρος της πατρίδας μας απειλές του ψευτοσουλτάνου (φωτογραφία). Που σκοπό έχουν να την από κοινού τρομοκράτηση των Ελλήνων. Για να δεχθεί την «ορθή» (και όχι επικαιροποιημένη κατά τον ψευτοσουλτάνο, «άλλαξε ο Μανωλιός  κτλ.)  εφαρμογή της Λωζάννης.
20. Που μετά την Μακεδονία,  που την πρόδωσαν και επιπλέον που βάφτισαν με ψεύδη (ΟΗΕ  κτλ)  την σλαβική τους γλώσσα «Μακεδονική» του Αλεξάνδρου. Και μην πουν μερικοί διάφορα «ΠΡΕΣΠΙκά» παραπλανητικά, γιατί για χρόνια εκεί το πάνε και θα το πάνε οι σκοπιανοί «μακεδόνες» τους.
21. Που μας προετοιμάζουν με «σκοπιανοοικολογικές» δηλώσεις του σκοπιανοοικολόγου εκπροσώπου της κατοχικής «Ελληνικής» κυβέρνησης Τσιρώνη, για την εν εξελίξει προδοσία του Αιγαίου (Καστελόριζο, δηλώσεις Ρήγα για «επίλυση» του θέματος της υφαλοκρηπίδας», δηλώσεις του «μοναχοφάη» «σκοπιανομακεδόνα»  Κοτζιά κτλ. )
22. Που ετοιμάζονται να δημεύσουν τα σπίτια των Ελλήνων με ψευδείς δηλώσεις διάσωσης τους ότι δήθεν τα σώζουν, όπως «έσωσαν» και την Ελλάδα.
23. Που  με το μνημόνιο τους του 2018, προχωρούν σε δήμευση  της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων,  που «δολοφονημένοι» οικονομικά, αδυνατούν να αποδεχθούν  κληρονομίες.
24. Που  προστατεύουν τον πράκτορα του ΔΝΤ  Γεωργίου που  με ψευδή  στοιχεία συνέβαλε στην υποδούλωση και στην  καταστροφή  την Ελλάδα
25. Που οι θιασώτες του αριστερόστροφου «προοδευτικού» χειρότερου όλων φασισμού, οι  «δεξιοί» σύντροφοι τους και οι «σοσιαλιστές» επίσης σύντροφοι τους, εξυβρίζουν καθημερινά τον Ελληνισμό,  ως φασίστα, ως λαϊκιστή, ως εθνικιστή, ως ακραίο, ως ευρισκόμενο στα όρια του ναζισμού κτλ
26. Και άπειρα άλλα εθνομηδενιστικά, για θρησκεία (θεατρικές παραστάσεις), με βεβήλωση  της Ελληνικής ιστορίας κτλ.
Μετά όλα τα ανωτέρω «πατριωτικά», πώς πρέπει αξιότιμε Καθηγητή Μπαμπινιώτη  να αποκαλούμε, τους «πατριώτες» αυτούς,  αφού όλα κατοχικά κόμματα θέλουν τα να είμαστε ευπρεπείς και να μην τους  αποκαλεί ο απανταχού Ελληνισμός  «αλήτες, προδότες, πολιτικούς»; Όχι προφανώς όλους.
Θα σας είμαι υπόχρεος κύριε Καθηγητά αν είχαμε γλωσσολογικά την πρόταση σας για το πώς ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΎΜΕ.
Με την εξαιρετική μου εκτίμηση
Ευριπίδης Μπίλλης
Συνταξιούχος Καθηγητής ΕΜΠ
EBILLIS [mailto:empillis@ath.forthnet.gr
Υ.Γ. Επειδή αξιότιμε Καθηγητή Μπαμπινιώτη είναι ρητορικό το ερώτημα στην προφανή απάντηση στα ανωτέρω,  αφού σας παρακαλέσω να συγχωρέσετε την ενόχληση μου, σας παρακαλώ να μην απαντήσετε

1 σχόλιο:

  1. Προσθέτω κι εγώ (ΑΔΗΣ) το νούμερο 26.
    Το νούμερο 26 έχει ως εξής:

    26. Μπαμπινιώτη παπάρα, έγινες γνωστός
    στο Πανελλήνιο με το λεξικό σου που στο
    λήμα ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ εγραψες οτι είναι αυτός
    που κατοικεί βορείως της Ελλάδος.

    Ετσι για να σταματήσεις τις κλάψες και
    οι Συν-Ελληνες να ψάχνουν περισσότερο
    στην μνήμη τους γιατι έχουν πρόβλημα!

    ΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive