Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΝΔ: Παρενέργειες από τις παραιτήσεις Μεϊμαράκη, Ασημακοπούλου, Μάρκου

Ραγδαίες ανακατατάξεις πυροδοτεί η απόφαση εν ενεργεία βουλευτών της ΝΔ και ταυτόχροναυποψήφιων ευρωβουλευτών να παραιτηθούν από τη βουλευτική τους έδρα, με φόντο την τροπολογία της κυβέρνησης που αίρει το ασυμβίβαστο μεταξύ των δύο ιδιοτήτων....

Το χορό των παραιτήσεων άνοιξε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, για να ακολουθήσει στην ίδια γραμμή η συνάδελφός του, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.
Ανάλογο όμως ζήτημα αντιμετωπίζει πολιτικά και η Κατερίνα Μάρκου, που έχει ενταχθεί στην ΝΔ από το Ποτάμι, με το οποίο εκλέχτηκε.
Αν τελικά παραιτηθεί και εκείνη με τη σειρά της, την έδρα της θα καταλάβει εκ μέρους του Ποταμιού, ο Νίκος Νυφούδης, υποψήφιος αυτήν την ώρα με το συνδυασμό του Σπύρου Βούγια στο δήμο Θεσσαλονίκης, που υποστηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ και το Ποτάμι.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Νυφούδης θα ορκιστεί κανονικά βουλευτής με το Ποτάμι, αν η κ. Μάρκου επιλέξει να αφήσει την έδρα της, με την ΚΟ της ΝΔ να μετρά έναν βουλευτή λιγότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive