Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη για τη σύλληψη της 90χρονης (Vid) Ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη έκανε λόγο για θρασυδειλία

Επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ: Κάθε πότε θα βλέπουμε το «Ράδιο Αρβύλα»

Η είδηση της σύλληψης μιας 90χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη επειδή πωλούσε τερλίκια χωρίς άδεια προκάλεσε οργή στην κοινή γνώμη.

Η εικόνα της υπέργηρης γυναίκας να δίνει αποτυπώματα στο αστυνομικό τμήμα αλλά και το βίντεο με τη συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντί της εξόργισε. Αμέσως δημιουργήθηκε ένα κύμα υποστήριξης στη γυναίκα...
ενώ η κατακραυγή στα κοινωνικά δίκτυα ήταν μεγάλη.
Γνωστός για την ευαισθησία σε κοινωνικά θέματα, ο Αντώνης Κανάκης πήρε θέση για το περιστατικο μέσα από τους «Ράδιο Αρβύλα». Ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε αν υπήρξε κανείς που να είπε τι έκαναν στην 90χρονη γιαγιούλα την οποία οδήγησαν στο τμήμα.

Μάλιστα έκανε λόγο για θρασυδειλία.

«Μια γιαγιά 90 ετών την συλλάβανε, της πέρασαν χειροπέδες, την πήγαν στο κρατητήριο γιατί πουλούσε τερλίκια χωρίς άδεια. Και της πήραν και τα αποτυπώματα. Σε αυτό το βίντεο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά», είπε αρχικά παρουσιαστής και στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο μέσα από το αστυνομικό τμήμα.
«Αχ θεέ μου, όλη η εξουσία βγαίνει πάνω στη γιαγιάκα. Πραγματικά, αν έχεις μπροστά σου μια γιαγιά 90 ετών και της μιλάς έτσι, δεν σου βγαίνει αβίαστα να είσαι απόλυτα ευγενικός μαζί της και να μιλάς κατ’ αυτόν τον τρόπο, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Τη συλλαμβάνουν, τη βάζουν στο περιπολικό, την πάνε στο τμήμα, της παίρνουν αποτυπώματα, γίνεται όλο αυτό και ένας ρε πού…η μου εκεί πέρα μέσα δεν μπορεί να πει “τι κάνουμε ρε μαλ…ες, τι κάνουμε γα…ώ την τρέλα μου”.
Ένας λογικός δεν υπάρχει να πει να αφήσουν τη γιαγιά να φύγει; Δεν είναι θέμα ευθυνοφοβίας κατά την προσωπική μου άποψη γιατί ευθυνοφοβία δεν υπάρχει όταν είναι να συλλάβουν άλλους κι άλλους. Αυτό είναι θρασύδειλο» κατέληξε ο Αντώνης Κανάκης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive