Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. Ο μακελαρης (42 & ΟΧΙ 28 ετών) της Νεας ζηλανδιας ειναι Ισραηλινος … Μασώνος!! και οι λογοι του μακελειου ειναι πολυ διαφορετικοί απο την εικονα που δινουν!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ


Πληροφοριες απο διασυνδεσεις του Gordon Duff με μυστικες υπηρεσιες αναφερουν οτι ο Brenton Tarrant εχει Ισραηλινη καταγωγη. 

Συγκεκριμενα οι δυο γονεις του Ισραηλινης καταγωγης εφυγαν οταν αρχισε ο πολεμος του 1948 στην Παλαιστινη και πηγαν στην Αγγλια και μετα στην Νεα Ζηλανδια οπου εμειναν για 11 χρονια. Μετα πηγαν στην Αυστραλια οπου πηραν την Αυστραλιανη υπηκοοτητα το 1970. Η πραγματικη ηλικια του Brenton ειναι 42 και οχι 28. Οταν πεθανε ο πατερας του το 2010...
κληρονομησε αρκετα χρηματα και αρχισε να ταξιδευει στον κοσμο.
Συμφωνα με επιβεβαιωμενες πληροφοριες του Gordon Duff ο Brenton εκπαιδευτηκε στο Ισραηλ το 2017 και το 2018, και μετα επισκεφθηκε την Τουρκια και τα Βαλκανια. Ο Brenton ειναι μελος του Μασονικου φορουμ της Καμπερα στην Αυστραλια.
Στο Veterans Today υπαρχει ολοκληρο το βιντεο που αποσυρθηκε απο το facebook – Προειδοποιηση – Το βλεπει καποιος αν κρινει οτι μπορει.
Προσοχη! Στην Νεα Ζηλανδια εβγαλαν νομο οτι οποιος εχει στην κατοχη του ολοκληρο το βιντεο αντιμετωπιζει ποινη 10 χρονια και προστιμο 200.000 αν το μοιραστει:
Το συμπερασμα του Gordon Duff ειναι: πραγματικα πυρα (πραγματικοι νεκροι), ψευτικα στοιχεια για τον δραστη.
Μερικα πρωτα συμπερασματα:
Οι νομοι για την οπλοκατοχη στην Νεα Ζηλανδια θα αλλαξουν (ηταν μετα την Αμερικη η χωρα με τους πιο ανεκτικους νομους):
https://www.abc.net.au/news/2019-03-16/new-zealand-gun-control-laws/10907550
Ηθελαν νεκρους – Θυσια;
Εξηγειται η προκληση στον Ερντογαν με το μανιφεστο και το σχολιο του γιου Netanyahu.
Θελουν Ελληνοτουρκικο πολεμο με καθε τροπο για να δρομολογησουν διαμελισμο και δεν τους βγαινει;
ennea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive