Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Τα tweet του Γεωργιάδη για το δάνειο του Πολάκη: «Λέτε αυτό το διαμάντι της ηθικής να ευνοήθηκε;»

Αποτέλεσμα εικόνας για Άδωνις Γεωργιάδης με πολακη
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με tweet του για το δάνειο του Παύλου Πολάκη, αναφέρει: «Πόση πιθανότητα έχει ο οποιοσδήποτε Έλληνας να πάρει ένα παρόμοιο καταναλωτικό δάνειο 100.000€;», απαντώντας, «0%», ενώ στη συνέχεια λέει τα εξής:..
Και «ένα περίεργο πράγμα, τώρα στην Τρίπολη, ρώτησα πάνω από 1000 ανθρώπους εάν πιστεύουν ότι αυτοί θα έπαιρναν ένα δάνειο 100.000€ με τους όρους που το πήρε ο Υπουργός Πολάκης και ούτε 1 δεν βρέθηκε που να πιστεύει ότι θα το έπαιρνε…λέτε αυτό το διαμάντι της ηθικής να ευνοήθηκε;».
Ένα περίεργο πράγμα, τώρα στην Τρίπολη, ρώτησα πάνω από 1000 ανθρώπους εάν πιστεύουν ότι αυτοί θα έπαιρναν ένα δάνειο 100.000€ με τους όρους που το πήρε ο Υπουργός Πολάκης και ούτε 1 δεν βρέθηκε που να πιστεύει ότι θα το έπαιρνε...λέτε αυτό το διαμάντι της ηθικής να ευνοήθηκε;
172 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Τώρα που επιβεβαιώνεται ότι είναι απολύτως αληθές το ρεπορτάζ και ο «Σαχλαμαρόμαγκας» κατά την @EFSYNTAKTON δεν έχει πει κιχ, ούτε καν μία μαντινάδα, ας αναλογιστούμε πόση πιθανότητα έχει ο οποιοσδήποτε Έλληνας να πάρει ένα παρόμοιο καταναλωτικό δάνειο 100.000€; 0%...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive