Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

«Σφάζονται» ΣΚΑΪ – Open μετά το βίντεο Τσίπρα – Στάη που «βγήκε στη φόρα»! Ψάχνουν να βρουν ποιος το έδωσε. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για «Σφάζονται» ΣΚΑΪ – Open μετά το βίντεο Τσίπρα – Στάη που «βγήκε στη φόρα»! Ψάχνουν να βρουν ποιος το έδωσε (vid)
«Πόλεμος» ανάμεσα στα κανάλια Open και ΣΚΑΪ μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο από το 
Αποτέλεσμα εικόνας για «Σφάζονται» ΣΚΑΪ – Open μετά το βίντεο Τσίπρα – Στάη που «βγήκε στη φόρα»! Ψάχνουν να βρουν ποιος το έδωσε (vid)
«Ράδιο Αρβύλα» με την συνομιλία του Αλέξη Τσίπρα και της Έλλης Στάη, εκτός «αέρα», που ήρθε στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο συνέντευξης που έγινε στις αρχές του προηγούμενου μήνα....
Στο OPEN προσπαθούν να βρουν ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που έδωσαν το βίντεο αυτό στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και στο οποίο πολλοί θεωρούν ότι εκτίθεται η δημοσιογράφος με όσα λέει στον πρωθυπουργό, ιδιαίτερα με το ότι δεν της έχει προτείνει ακόμα να πολιτευθεί.  Οι έρευνες που γίνονται στο OPEN δεν εστιάζονται μόνο στον τηλεοπτικό σταθμό αφού σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Γρήγορη Μελά για το Newsit, η συνέντευξη δινόταν και στην ΕΡΤ αλλά και στο ΑΠΕ. Έτσι η διοίκηση του OPEN ζητά από τα αρμόδια τμήματα του σταθμού να τους ενημερώσουν πότε «άνοιξαν τα κυκλώματα», πότε δηλαδή άρχισαν να «δίνουν εικόνα» σε ΕΡΤ και ΑΠΕ, θεωρώντας ότι αν την ώρα της εισόδου του πρωθυπουργού στο στούντιο ήταν σε σύνδεση θα μπορούσαν οι «Αρβύλες» να έχουν πάρει από εκεί το υλικό. Σε περίπτωση όμως που η σύνδεση, το κύκλωμα με ΕΡΤ και ΑΠΕ, άνοιξε μετά την είσοδο του πρωθυπουργού στο στούντιο τότε είναι σαφές ότι η διαρροή έγινε από μέσα, δηλαδή από το βαν που έλεγχε όλο το υλικό και ό,τι έβγαινε στον αέρα, οπότε είναι αποφασισμένο να δημιουργηθεί ένορκη διοικητική εξέταση για να βρεθούν αυτοί που το έδωσαν στην εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive