Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Άγνωστος αριθμός κουκουλοΦΛΩΡΩΝ άπλυτων αναρχοαλητών δρα στην Ελλάδα – Παραδοχή-«σταθμός» που παραπέμπει σε συνθήκες «πολέμου πόλεων» (ΦΩΤΟ)


Ανήμπορη να αντιδράσει η αστυνομία ή κάτι άλλο; Δλδ, μήπως τους ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ και τους ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ για "δική τους χρήση" ΟΛΕΣ οι Κυβερνήσεις;  Νέα ανάρτηση στο Facebook πραγματοποίησε το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης.  Μετά την αδυναμία της ΕΛΑΣ να σταματήσει τη δράση της ομάδας, κατά τα τελευταία χτυπήματα της...
άλλα κατά πραγματικών στόχων και άλλα κατά στόχων, προκειμένου να κερδίσουν την «συμπάθεια» λαϊκών στρωμάτων. Ο Γ. Καλαϊτζίδης υποστήριξε ότι είναι «αδύνατον» να τους σταματήσει η ΕΛΑΣ με το επιχείρημα ότι «οι εν δυνάμει “στόχοι” είναι εκατοντάδες», προσθέτοντας πως «εμείς έχουμε πλέον πολύ κόσμο “αχαρτογράφητο” απο τις αρχές».  Τέλος, εξήρε την… επιχειρησιακή τακτική του Ρουβίκωνα τονίζοντας ότι οι ενέργειες της αναρχικής ομάδας «είναι δουλεμένες αρκετά, έχουν ελάχιστο χρόνο τέλεσης και πλεονέκτημα αιφνιδιασμού».  «Αχαρτογράφητος κόσμος» και «δουλεμένες ενέργειες αιφνιδιασμού».  Με άλλα λόγια, έχει δημιουργηθεί μία ομάδα κουκουλοφόρων, αγνώστου αριθμού, η οποία εκπαιδεύεται να δρα ακόμα και σε συνθήκες πολέμου πόλεων.  Κατά ποιών στρέφεται πραγματικά;  Ολόκληρη η ανάρτηση:  Η Αθήνα είναι μια τεράστια πόλη. Οι εν δυνάμει “στόχοι” είναι εκατοντάδες. Εμείς έχουμε πλέον πολύ κόσμο “αχαρτογράφητο” από τις αρχές. Όλα αυτά συντελούν στο να μην είναι δυνατή η αποτροπή ενεργειών όπως οι δικές μας οι οποίες είναι δουλεμένες αρκετά, έχουν ελάχιστο χρόνο τέλεσης, και πλεονέκτημα αιφνιδιασμού. Αυτό που θέλουν να κάνει η ΕΛΑΣ(κυρίως οι δεξιοί και νεοφιλελεύθεροι κύκλοι)είναι ατελέσφορο και αδύνατον. Εκτός και εάν ακολουθήσει τακτικές ανορθόδοξες όπου επί του παρόντος κανείς ακόμα δεν το θέλει.
Σχετική εικόνα

Γιωργος Καλαϊτζίδης
18 ώρες πριν
Η Αθήνα είναι μια τεράστια πόλη.Οι εν δυνάμει "στόχοι" είναι εκατοντάδες. Εμείς έχουμε πλέον πολύ κόσμο "αχαρτογράφητο" απο τις αρχές.Ολα αυτά συντελούν στο να μην είναι δυνατή η αποτροπή ενεργειών όπως οι δικές μας οι οποίες είναι δουλεμένες αρκετά, έχουν ελάχιστο χρόνο τέλεσης,και πλεονέκτημα αιφνιδιασμού. Αυτό που θέλουν να κάνει η ΕΛΑΣ(κυρίως οι δεξιοί και νεοφιλελεύθεροι κύκλοι)είναι ατελέσφορο και αδύνατον.Εκτός και εαν ακολουθήσει τακτικές ανορθόδοξες όπου επι του παρόντος κανείς ακόμα δεν το θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive