Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Προς Ζόραν Ζάεφ του Κρατιδίου των Σκοπίων . Και τώρα, μπορείτε να διαλυθείτε μέσα στο ΝΑΤΟ με την Ησυχία σας

Προς Εμείς , ΣΚΟΠΙΑ θα σας λέμε για τα επόμενα χιλιάδες Χρόνια , αφού , δεν θα μπορέσεις ποτέ να αλλάξεις αυτό....
 www.nato.int/ifor/un/u930407a.htm
Εάν , στρεφόσασταν ( ονοματολογικά ) στο έδαφος που σήμερα ανήκει στις περιοχές που υπάγονται στο Κοσσυφοπέδιο και τη Σερβία , δεν θα είχαν ( οι ΦΥΛΑΚΕΣ ) δρομολογήσει τη διάλυσή του Κρατιδίου σου και θα αποτρεπόταν η διάλυση και του ΝΑΤΟ .

Τώρα , δεδομένου του ότι κρίθηκε επικίνδυνη μια ¨ανεξέλεγκτη¨ διάσπαση του Κρατιδίου σου για την ευρύτερη περιοχή , υλοποιείται το σχέδιο της διάλυσης του Κρατιδίου σου , εντός του ΝΑΤΟ , εξέλιξη που συνιστά την αρχή της μεταμόρφωσης τους ΝΑΤΟ σε μηχανισμό ασφαλείας περιορισμένης δράσης αρχικά και μετά , την διάλυσή του.
ΝΑΙ, η αρχή του τέλους για το ΝΑΤΟ , ήδη ξεκίνησε . Πως το λέμε αυτό εδώ στην Ελλάδα ; «το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται » κ Tzefri Paiat από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ
Άλλωστε , «ψάχναμε» αφορμή να τελειώσουμε μια για πάντα και με τους «αριστερούς» γυρολόγους ,εδώ .
Βλέπε εκλογές 2019 !!
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Πρ. Γεωπολιτικής Στρατηγικής ) Ζόραν Ζάεφ του Κρατιδίου των Σκοπίων . Και τώρα, μπορείτε να διαλυθείτε μέσα στο ΝΑΤΟ με την Ησυχία σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive