Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

«Πέρασαν» την πλατεία Συντάγματος ...για πάρκινγκ (Φωτογραφίες)

Σταθμός Συντάγματος
Κάποιοι οδηγοί αποφάσισαν το βράδυ του Σαββάτου να ...αξιοποιήσουν την πλατεία Συντάγματος για να λύσουν το πρόβλημα στάθμευσης του αυτοκινήτου τους, το οποίο φυσικά στο τέλος της βραδιάς έψαχναν... καθώς είχε απομακρυνθεί με γερανό.  Ξεπέρασε κάθε φαντασία η απόφαση οδηγών να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, την πλατεία Συντάγματος.  «Η αντικοινωνική στάθμευση δεν είναι ανάγκη, είναι νοοτροπία. Η αυθαιρεσία μερικές φορές ξεπερνά και την πιο ζωηρή φαντασία. Χθες κάποιοι νόμισαν ότι η πλατεία Συντάγματος είναι πάρκινγκ» σχολιάζει ο Δήμος Αθηναίων. «Άμεση επέμβαση από τη Δημοτική Αστυνομία με πρόστιμα και απομάκρυνση με γερανό» όπως ενημερώνει.
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Η αντικοινωνική στάθμευση δεν είναι ανάγκη, είναι νοοτροπία. Η αυθαιρεσία μερικές φορές ξεπερνά και την πιο ζωηρή φαντασία. Χθες κάποιοι νόμισαν ότι η πλατεία Συντάγματος είναι πάρκινγκ. Άμεση επέμβαση από τη Δημοτική Αστυνομία με πρόστιμα και απομάκρυνση με γερανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive