Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Νέα Τάξη και Θολοκουλτούρα: ΥΜΝΟΥΝ, «αδίστακτο» εγκληματία. Η νεολαία κινδυνεύει…Παγκόσμια. ΑΝ αντέχετε ΔΕΙΤΕ τα βίντεο

Είναι σύμπτωμα της σημερινής «άρρωστης» κοινωνίας και αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που έχασαν την αίσθηση του Δικαίου, του σωστού και του λάθους. Με λίγα λόγια, έχασαν την κοινή λογική. Ο διαβόητος και αδίστακτος εγκληματίας Ελ-Τσάπο, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του, στις αμερικανικές φυλακές....

Δεν θα εστιάσουμε στα εγκλήματα του συγκεκριμένου, αλλά στην υποστήριξη που λαμβάνει από μια μερίδα Αμερικανών καλλιτεχνών. Πάντως εντελώς περιληπτικά θα αναφέρουμε κάποια πράγματα: Ο Ελ-Τσάπο, αντιμετωπίζει κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, για δολοφονίες, βασανισμούς ανήλικων κοριτσιών κ.α.
Αυτές οι κατηγορίες όμως, δεν ήταν αρκετές για κάποιους διάσημους σε ολόκληρο τον κόσμο, καλλιτέχνες. Έβγαλαν τραγούδια, στα οποία ξεκάθαρα στηρίζουν τον συγκεκριμένο εγκληματία. Άλλο πράγμα είναι η ελευθερία του λόγου και άλλο πράγμα η κατάχρηση. Η υπερελευθερία, οδηγεί σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια.
Αν αντέχετε, ακούστε (στα αγγλικά), τα παρακάτω τραγούδια:
Τους παραπάνω «τραγουδιστές», τους ακούνε νεαροί σε ολόκληρο τον κόσμο και φυσικά και στην χώρα μας. Δεν υπάρχει καμία προσπάθεια συκοφάντησης του συνολικού έργου των συγκεκριμένων ΑΛΛΑ:
Πόσο τυχαίο είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς, φωνάζουν «φασίστα» τον Τραμπ, που προσπαθεί να βάλει ένα STOP στην εγκληματικότητα;
Πόσο τυχαίο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι, στηρίζουν μέσω της τέχνης τους, έναν διαβόητο κακοποιό, που έχει σπείρει τον θάνατο στους Αμερικανούς;
Πόσο τυχαίο είναι που αρκετοί νέοι, φωνάζουν δυνατά τους παραπάνω στίχους;
Αν αναζητήσει κανείς στο διαδίκτυο, τα εγκλήματα για τα οποία κρίθηκε ένοχος ο Ελ-Τσάπο, πραγματικά θα πάθει ΣΟΚ.
Προσέξτε: Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο και ο σκοπός του άρθρου είναι να προβληματίσει τον κόσμο. Η Θολοκουλτούρα έχει κάνει τους ανθρώπους, να μην σκέφτονται και μετά αναρωτιόμαστε τι «πάει στραβά».
photo:pexels
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive