Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Α, καλά, Πρόεδρος των Σκοπίων Ιβάνοφ: «Ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν Μακεδόνας» (BINTEO)


Την ώρα που στα Σκόπια πανηγυρίζουν για το όνομα βόρεια Μακεδονία, ο πρόεδρός τους δηλώνει ότι ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν Μακεδόνας.  Ο Σκοπιανός πρόεδρος κατά τη συνάντηση που είχε με Τούρκους επιχειρηματίες ανέφερε ότι ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν… «Μακεδόνας», καθώς όταν γεννήθηκε....
η Θεσσαλονίκη ήταν μέρος της «Μακεδονίας»....

  «Η Τουρκική Δημοκρατία είναι μια μεγάλη χώρα, έχει μια μεγάλη οικονομία και είναι πολύ σημαντικό μια τέτοια χώρα να είναι φιλική προς εμάς και να μας βοηθήσει. Ελπίζουμε ότι αυτή η βοήθεια και αυτή η στήριξη θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Σας στείλαμε τον Μακεδόνα Μουσταφά Κεμάλ. Τώρα οι τουρκικές εταιρείες έρχονται στην πΓΔΜ. Αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά», δήλωσε όπως αναφέρει το ΙΒΝΑ.      IBNA  Εκεί μας οδήγησαν οι αριστεροί και η κυβέρνηση Σύριζα που ψήφισαν κάποιοι και που παλιότερα έλεγαν «πόσο πάτο μπορούμε να πιάσουμε..δεν πάει άλλο».  Στο τέλος θα μας βγούν και οι Τούρκοι Μακεδόνες και θα μας πουν ότι γιαυτό έχει σπίτι στην Θεσσαλονίκη ο Κεμάλ Ατατουρκ επειδή ήταν Μακεδόνας άρα μας ανήκει και αυτή.  Αυτή είναι η κατάντια μας και όλα αυτά σε μια χώρα που τον λαό της το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πως θα πάρει κάνα επίδομα και το πως θα πάει να γιορτάσει σε κάνα καρναβάλι.   ΑΝ δεν το πήρατε χαμπάρι η χώρα εάλω. Καλά ξυπνητούρια.  Να θυμηθούμε και παλιότερες δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ που δηλώνει Μακεδόνας έτσι για να θυμηθείτε κάποιοι γιατί αυτός ο λαός έχει κοντή μνήμη, καθώς και δηλώσεις του πρωθυπουργού για το τι έρχεται αλλά και άλλων:  Δείτε τα βίντεο   Ε Αποστολάκης:Ένταξη της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

Τα σχέδια του Τσίπρα για την Αλεξανδρούπολη.Τι μας ετοιμάζει μετά την συμφωνία των Πρεσπών??

Ομολογία διαμελισμού Μακεδονίας από Ελλάδα Αθανάσιος Αθανασίου(ΣΥΡΙΖΑ)

ΣΥΡΙΖΑ:Τελειώνουμε ότι άφησε στην μέση το ΕΑΜ ΕΛΑΣ

Αλ.Τσίπρας:Πρωτεύουσα των Βαλκανίων η Θεσσαλονίκη 2

Αλ.Τσίπρας:Πρωτεύουσα των Βαλκανίων η Θεσσαλονίκη

Επιμένει ο Ζάεφ: θα είμαστε Μακεδόνες, θα μιλάμε μακεδονικά

Πρώτη αναφορά Ζάεφ σε Βόρεια Μακεδονία

Ο Ζάεφ τα είπε ακόμα χειρότερα για «μακεδονική» μειονότητα και γλώσσα!

(φώτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive