Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΕΚΤΑΚΤΟ. Καιρός: Αναμένεται «Ιστορική» κακοκαιρία με χιόνια που θα «σαρώσουν» και την Αττική απο 24/2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για Νέα κακοκαιρία θα πλήξει την χώρα μας από το Σάββατο το πρωίΝέα κακοκαιρία θα πλήξει την χώρα μας από το Σάββατο το πρωί έως και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας με κύρια χαρακτηριστικά την μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας αλλά και πιθανώς μεγάλες χιονοπτώσεις ακόμα και στις παραλίες.  Τα μετεωρολογικά μοντέλα δείχνουν....
έως τώρα, ότι θα έχουμε χιονοπτώσεις στο κέντρο της Αθήνας ενώ δεν αποκλείεται χιόνι να δουν και οι κάτοικοι των περιοχών που βρίσκονται κοντά στην θάλασσα όπως στον Πειραιά!
Σε “δραματικούς” τόνους, είναι και η πρόβλεψη του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου ο οποίος κάνει λόγο για ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΙΟΝΙΑ με τα έως τώρα δεδομένα. Φυσικά ο μετεωρολόγος ξεκαθαρίζει ότι καλύτερη και πιο έγκαιρη πρόβλεψη θα μπορέσει να κάνει μετά το βράδυ της Πέμπτης.
Δείτε τους χάρτες με την πιθανή χιονοκάλυψη που θα δημιουργήσει η κακοκαιρία τις προσεχείς ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive