Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Power Of Love 2: Το «λεσβιακό βίντεο» που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο με παίκτρια! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Στην καθημερινότητά μας έχει μπει εδώ και λίγες ημέρες το «Power Of Love» μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ! Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια έχουμε δει πρωτοφανής περιστατικά, απειλές, τραμπουκισμούς και γενικώς η ένταση χτυπάει κόκκινο σε κάθε επεισόδιο!...
 Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο διαδίκτυο για τους παίκτες από τις άγνωστες, μέχρι και πριν λίγο καιρό, ζωές τους είναι πάρα πολλές και προκαλούν σάλο. Μια τέτοια αποκάλυψη σας έχουμε σήμερα! Παίκτρια του Power Of Love 2, στο πρόσφατο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε video clip τραγουδιού και ανταλλάζει καυτά φιλιά στο στόμα με άλλη… γυναίκα. Ο λόγος για την Μαργαρίτα ή γνωστή ως Νέρτζι! Δεν είναι κρυφό πως η παίκτρια του Power Of Love και ταίρι του Τζόνυ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με την ραπ, όμως για τόσο προχωρημένη δεν την είχαμε! Δείτε την 26χρονη από τη Θεσσαλονίκη να ανταλλάζει καυτά φιλιά στο στόμα με άλλη… γυναίκα!
Η Μαργαρίτα Νέρτζη λεγόταν Μαργαρίτα Νεράτζη και αντί για το μακρύ μελαχρινό μαλλί που την γνωρίσαμε είχε κοντό πλατινέ μαλλί που είχε επιρροές από ποπ και πανκ.Η Μαργαρίτα ήταν πραγματικά αγνώριστη παρότι η μουσική παρέμενε από τότε η μεγάλη της αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive