Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Γ.Τράγκας: «Ποιος Κολοκοτρώνης και ποιος Καραϊσκάκης … ο ήρωας λέγεται Πάνος Καμμένος»

O Γιώργος Τράγκας μπορεί να κάνει χρήση της κανονικής του αδείας και να βρίσκεται μακριά από το αγαπημένο του ραδιόφωνο αλλά δεν είναι δυνατόν να μην σχολίαζε τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και φυσικά το «διαζύγιο» του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο.  Διαβάστε λοιπόν τι έγραψε με τον δικό του μοναδικό τρόπο:..

«Είμαι μακριά, κάνω ρεκτιφιέ. Όπως είπε ο Τζένος που με αντικαθιστά στο ραδιόφωνο αυτή την εβδομάδα. Δεν έχετε παράπονο. Προέβλεψα όλες τις εξελίξεις, εννοώ το θέατρο και τη φαρσοκωμωδία της »ηρωικής εξόδου» του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση. Βέβαια, όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες, ξεπέρασαν ακόμη και τα σενάρια κωμωδίας που γράφονται για τον mr Bin και τον Τζίμ Κάρεϋ. Ούτε η ανδρεία του Καραϊσκάκη, ούτε η αυτοθυσία του Παπαφλέσσα , ούτε το επαναστατικό πνεύμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, μπορούν να συγκριθούν με τον ηρωισμό (!) και την φιλοπατρία (!) του Πάνου Καμμένου!!! του μεγάλου αυτού σαμποτέρ της γέφυρας του Γοργοποτάμου, που τήρησε όλες αυτές τις κόκκινες γραμμές των προεκλογικών του δεσμεύσεων!
Έφυγε, πετώντας με στρατιωτικό μπουφάν, πάνω από τα Ίμια. Έφυγε (για πάντα από την πολιτική ζωή) αφού παρέδωσε στον πολιτικό συνεταίρο του- όλους τους απαραίτητους για την επιβίωση του Αλέξη- βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. ΉΡΩΑΣ!!! Πραγματικό πολιτικό παλικάρι!!! έφυγε λίγο πριν επικυρωθεί η προδοτική συμφωνία της Λίμνης, αφού στήριξε και συνέδραμε σε όλη την καταστροφική πορεία και σε όλα τα προδοτικά έργα του Αλέξη Τσίπρα!
Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, κάγχασε απο τις…. πατριωτικές κορώνες του Καμμένου, που συνέβαλε όσο λίγοι στην προδοσία της αναγνωρισης των Σκοπίων ώς «Μακεδονία». Όλες οι κινήσεις του απο την αρχή μέχρι το τέλος ήταν ένα πολιτικό θέατρο. Όλες οι ενέργειες του, ….μύριζαν πολιτική ιδιοτέλεια και πολιτική φιλαυτία. Όλα έγινα «μιλημένα» και προσχεδιασμένα. Όλα «μαγειρεύτηκαν» με το νι και με το σίγμα για να μπορέσει ο Τσίπρας να μείνει στη καρέκλα και να υλοποιήσει την μεγάλη προδοσία! Ο λαός ξέρει τί ρόλο έπαιξε ο Καμμένος και θα απαντήσει ανάλογα . Για την ακρίβεια, όταν έρθει η ώρα θα τιμωρήσει σκληρά τους μεγάλους ενόχους της εθνικής μειοδοσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive