Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Πρόταση ΣΟΚ από το ΣΥΡΙΖΑ μεσω της «Αυγής» για το δημογραφικό: Να κάνουμε «Έλληνες» όχι μόνο τους μετανάστες, αλλά και τους πρόσφυγες!

Πιθανότατα, δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρη ομολογία για το εθνομηδενιστικό σχέδιο μετατροπής της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό, από το κείμενο με τίτλο «τα λάθη της Αριστεράς στο μεταναστευτικό» που δημοσιεύθηκε στην κυβερνητική φυλλάδα της «Αυγής»...

Αναφερόμενος, λοιπόν, ο αρθρογράφος της τελευταίας σε κυκλοφορία ημερήσιας εφημερίδας στο ζήτημα της (λαθρο)μετανάστευσης και στο δημογραφικό ζήτημα γράφει μεταξύ άλλων, τα εξής απίστευτα:
«Το λάθος της Αριστεράς, λοιπόν, στο οποίο αναφέρεται ο τίτλος είναι ακριβώς αυτό: η Αριστερά υπερασπίζεται τους μετανάστες εντός του αξιακού πλαισίου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων απέναντι σε ένα υποτίθεται αντίπαλο αξιακό πλαίσιο, αυτό του πατριωτισμού. Αυτά τα δύο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τίθενται αντιπαραθετικά, τόσο για λόγους ιδεολογικούς όσο και για λόγους πρακτικούς: Η πατρίδα μας αντλεί την αξία της από το μέγεθος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που απολαμβάνουν όλοι/ες /όσοι/ες διαβιούν στο έδαφός της. Η πατρίδα μας θα πάψει να υφίσταται χωρίς την αναζωογόνηση της από τους μεταναστευτικούς πληθυσμούς.
Για άλλη μια φορά, λοιπόν, στην ιστορία μας το μέλλον της πατρίδας μας, δηλαδή της κοινωνίας μας, περνά μέσα από την ενσωμάτωση μεγάλων μεταναστευτικών πληθυσμών, στους οποίους οφείλουμε να προσφέρουμε άμεσα πλήρη πολιτικά δικαιώματα με τη βεβαιότητα ότι θα το ανταποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Κάθε χρόνο ο πληθυσμός της χώρας μειώνεται κατά δεκάδες χιλιάδες άτομα. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στη φυγή εγκεφάλων (brain drain), αλλά και στην υπογεννητικότητα. Για ποιο λόγο να μην καλοδεχθούμε ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας όχι μόνο τους μετανάστες, αλλά και τους πρόσφυγες; Γιατί να μη λύσουμε ένα μείζον πρόβλημα, που με κανέναν άλλον τρόπο δεν μπορεί να λυθεί άμεσα, ενώ για πολλούς λόγους μπορεί να επιδεινωθεί;
Η ελληνική κοινωνία αδυνατεί να αναπαραχθεί ήδη από τα τέλη του 20ού αιώνα, μιας και κάθε ελληνίδα γεννούσε κατά μέσο όρο λιγότερα από δύο παιδιά ήδη πριν το γύρισμα του αιώνα. Τώρα μάλιστα που προστέθηκαν τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης -και που αντιμετωπίστηκαν μεταξύ άλλων από πολλά ζευγάρια με την αναβολή της τεκνογονίας- τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα. Είναι πέρα για πέρα προς το συμφέρον της κοινωνίας μας να καλωσορίσει την απόφαση όσων προσφύγων θέλουν να μείνουν στη χώρα μας. Και γι αυτό ακριβώς το λόγο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι επιθετική απέναντι σε όλους τους πατριδοκάπηλους αυτής της κοινωνίας».
Χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι παραπάνω σ’ αυτό το εθνομηδενιστικό παραλήρημα που προηγήθηκε; Αφού «η ελληνική κοινωνία αδυνατεί να αναπαραχθεί» η μόνη… λύση είναι να κάνουμε «Έλληνες», προφανώς με συνοπτικές διαδικασίες, «όχι μόνο τους μετανάστες, αλλά και τους πρόσφυγες»!
Ο αρθρογράφος, ο οποίος παρουσιάζεται ως «Δρ. Πολιτικής Επιστήμης» (θυμίζοντας έντονα την γνωστή ρήση «καθηγητές τρεις και εχάθη η Πατρίς»), καλεί μάλιστα την κυβέρνηση να είναι «επιθετική» προς όλους τους… «πατριδοκάπηλους» που δεν μπορούν να δεχθούν ότι το μέλλον της… Ελλάδας θα είναι οι αφγανοί, οι πακιστανοί, οι μπαγκλαντεσιανοί, κ.α. Είναι εμφανές πλέον ότι όσο περνά ο καιρός τόσο περισσότερο θα αποθρασύνονται οι εθνομηδενιστές και δεν θα κρατούν πλέον κανένα πρόσχημα στον ανθελληνικό προορισμό τους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive