Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Δείτε τι σχεδιάζει ο Τσίπρας για να προλάβει το συλλαλητήριο – Προς κύρωση στη Βουλή οι Πρέσπες αμέσως μετά την ψήφο εμπιστοσύνης!

Ένα από τα σενάρια που φαίνεται να εξετάζει το Μαξίμου, είναι η Συμφωνία των Πρεσπών να κατατεθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψήφου εμπιστοσύνης, ώστε να συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή την Πέμπτη και στη συνέχεια να εισαχθεί στην Ολομέλεια, για να ψηφιστεί Παρασκευή ή Σάββατο....
 Σχέδια διαδικασιών-εξπρές για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή ακόμα και πριν από την διεξαγωγή του συλλαλητηρίου, που οργανώνεται την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα, απεργάζεται το Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που διακινούνται και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ένα από τα σενάρια που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, εφόσον σήμερα σταλεί η ρηματική διακοίνωση από την ΠΓΔΜ για την ολοκλήρωση των συνταγματικών αλλαγών, αναφέρει πως η Συμφωνία των Πρεσπών θα κατατεθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψήφου εμπιστοσύνης, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, προκειμένου να συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή του Κοινοβουλίου την ερχόμενη Πέμπτη -σε μία συνεδρίαση- και στη συνέχεια να εισαχθεί στην Ολομέλεια, προκειμένου να ψηφιστεί την Παρασκευή ή το Σάββατο.
Το γεγονός αυτό ίσως απαντά και στη μεθόδευση Μεγάρου Μαξίμου και Βουλής να συντμηθεί η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης σε δύο ημέρες, αντί τριών που προβλέπει ο Κανονισμός λειτουργίας του Κοινοβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive