Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο Π.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙΡΙΟ ΛΟΓΟ. Δείτε τη ρηματική διακοίνωση των Σκοπίων

Ένα άλλο πρόβλημα εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες για τον Α.Τσίπρα καθώς για τον πρωθυπουργό το θέμα της ψηφοφορίας έχει κλείσει αφού έχει βρει τους 151 βουλευτές. Το πρόβλημα για τον πρωθυπουργό ονομάζεται Προκόπης Παυλόπουλος και είναι ο πρόεδρος της δημοκρατίας καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είναι θετικός στο να υπογράψει την συμφωνία των Πρεσπών αφού έρθει από την Ελληνική βουλή....
Ο λόγος που ο Πρόεδρος της δημοκρατίας σκέφτεται αρνητικά στο να βάλει την υπογραφή του όπως αναφέρουν κύκλοι της Ν.Δημοκρατίας και στενοί φίλοι του ΠΤΔ αναφέρουν είναι γιατί η συμφωνία των Πρεσπών από την μεριά των Σκοπίων όπως έχει έρθει πριν απο λίγει ώρα η ρηματική διακοίνωση για τη Συμφωνία των Πρεσπών από την μεριά των Σκοπίων δεν έχουν την υπογραφή του προέδρου της δημοκρατίας της γείτονας χώρας, που για δικούς του λόγους, ΔΕΝ υπογράφει,  αλλά έχουν την υπογραφή της βουλής. Μένει να δούμε τις επόμενες ώρες αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορέσει να σταθεί στο ύψος τον περιστάσεων και δεν υπογράψει μια συμφωνία που δεν έχει υπογραφή από τον ομόλογο του.
ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ
«Η «Μακεδονική» κυβέρνηση είναι αφοσιωμένη στο στόχο της να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και αναμένει ο στόχος αυτός να πραγματοποιηθεί με την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών στην Ελλάδα» δήλωσε νωρίτερα την Τετάρτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε ένα έμμεσο σχόλιο για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.
«Πιστεύω ακράδαντα ότι η φίλη Ελλάδα θα κυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών και θα γίνει η πρώτη χώρα που θα υπογράψει το πρωτόκολλο προσχώρησης της χώρας μας στο ΝΑΤΟ και με τον τρόπο αυτό θα υποκινήσει και τις άλλες 28 χώρες της συμμαχίας να πράξουν το ίδιο και να καταστούμε το 30ο μέλος του ΝΑΤΟ» δήλωσε εξάλλου την Κυριακή ο Σκοπιανός πρωθυπουργός.

Αυτή είναι η ρηματική διακοίνωση των Σκοπίων


2 σχόλια:

  1. Αν αυτός είναι ο λόγος που δεν θα υπογράψει, τι να πω;;;

    Δυστυχώς όμως, φοβάμαι ότι θα υπογράψει τα πάντα.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΑ...........

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive