Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Σκηνές βγαλμένες από αρχαία τραγωδία στην Ξάνθη. Νεκρός από έρωτα νεαρός ποδοσφαιριστής. Από την Εύα Παπαδάτου

❱❱ Το σημείωμα που άφησε ο 20χρονος πριν βάλει τέλος στη ζωή του. Μαύρη μέρα ξημέρωσε για την Ξάνθη προχθές με τον τραγικό χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή Ντογκουκάν Καραοσμάν, που μια ερωτική απογοήτευση τον έκανε να κρεμαστεί στην αποθήκη του σπιτιού του, όπου είχε πάει για να μεταφέρει ξύλα για τη σόμπα!...

Το ανατριχιαστικό θέαμα αντίκρισε πρώτη η μητέρα του 20χρονου, ο οποίος αποφοίτησε από λύκειο στην πόλη της Ξάνθης και τον τελευταίο χρόνο σπούδαζε στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η γυναίκα ανησύχησε γιατί τα λεπτά περνούσαν και ο γιος της δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι με τα ξύλα. Ηταν 5.30 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν πήγε ανυποψίαστη στην αποθήκη, φοβούμενη μήπως ο Ντογκουκάν είχε χτυπήσει ή είχε πάθει κάτι μέσα στο χιόνι, που έπεφτε πυκνό. Φτάνοντας απέξω άρχισε να φωνάζει το όνομά του δίχως να παίρνει απάντηση, οπότε προχώρησε μέσα στο σκοτάδι προς την αποθήκη και άνοιξε την πόρτα. Αυτό που αντίκρισε έκανε την καρδιά της να παγώσει: το αγαπημένο της παιδί βρισκόταν απαγχονισμένο με ένα σκοινί μέσα στην κρύα αποθήκη.
Η χαροκαμένη μάνα άρχισε να ουρλιάζει σηκώνοντας στο πόδι τη γειτονιά. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σημείο, όπου βρήκαν κρεμασμένο τον άτυχο Ντογκουκάν. Οι Αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και διεξάγουν έρευνες για να εξακριβώσουν τον λόγο για τον οποίο ο νεαρός ποδοσφαιριστής έβαλε τέλος στη ζωή του.
Αφησε σημείωμα
Ωστόσο η εφημερίδα «Μαχητής», επικαλούμενη άτομα από το στενό περιβάλλον του, κάνει λόγο για ερωτική απογοήτευση. Εξάλλου, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 20χρονος αθλητής άφησε και ένα σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να θέσει πρόωρα τέλος στην τόσο σύντομη ζωή του.
Ο Ντογκουκάν Καραοσμάν, γνωστός ως Ορκάν στα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά «σαλόνια», αγωνιζόταν στο παρελθόν στον Αετό Γοργόνας, ομάδα της Β' Κατηγορίας της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης. Ομως, αφού πέρασε σε σχολή στα Γιάννενα, είχε μεταφέρει το δελτίο του στην Ηπειρο και έπαιζε ποδόσφαιρο με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ στη Β' κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος των Ιωαννίνων. 
Συντετριμμένη, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ Ιωαννίνων αποχαιρέτησε τον 20χρονο αναρτώντας μία φωτογραφία του και γράφοντας: «Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας. Καλό ταξίδι, Ορκάν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive