Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Ανάλυση “κοστους” της καρεκλας που “θυσιασες” χοντρε …!


Λοιπον ..4 χρονια καθοσουν πανω της ..υπερβαρος … φθορες μεγαλες !.. 4 χρονια πληρωθηκες καλα απο αυτη την καρεκλα …δημιουργησες σχεσεις εξουσιας και δουναι και λαβειν με δυνατα λομπι …! Εδεσες γαιδαρο σε μυστικες συμφωνιες …σου χρωστανε πολλες χαρες για το μελλον ..οσοι συμμετεχουν στο σχεδιο …!....

Και να μην την θυσιαζες παλι σε λιγο θα την εχανες ..αρα η λεξη “θυσια” ειναι για τους πολυ μαλακες …και ετσι φαινεται οτι βλεπεις τους ελληνες ψηφοφορους !!
Μπορουσες μεσα στα 4 χρονια … εν καιρω συνομιλιων ,διαπραγματευσεων να την “θυσιασεις” αλλα τα φραγκα και τα ντιλς ειναι πολλα χαρη !
Δεν εβγαλες την ελλαδα απο τα μνημονια Χοντρε …την κατεστρεψες την Ελλαδα και τωρα βαζεις και την υπογραφη σου στην απωλεια ονοματος και συντομα στην απωλεια εδαφων και συνορων ..!
Το θεμα τωρα ειναι να καταλαβει ο κοσμος ποσο ηλιθιοι εισαστε …ποσο στραβο μυαλο εχετε … ποσο απατεωνες εισαστε που νομιζετε οτι με αυτο το θεατρο θα καταφερετε να πεισετε για τον πατριωτισμο σας … ουτε ραπανακι γυρτο προς το χωμα δεν θα μπορουσε να σκεφτει αυτη την στιγμη οτι εχεις ελπιδες να την βγαλεις καθαρα πολιτικα χοντρε..αλλα ειναι και το σεναριο οτι δεν σε νοιαζει πια και ειπες απλα ..αντε να δουμε ποσοι ηλιθιοι ειναι μπας και μας κατσει ..!
Βγηκες στην πολιτικη σαν παιδι κληρονομος που εισαι κοροιδευοντας τον κοσμακη οτι εισαι αντινεοταξιτης και υπηρετησες στα παντα την νεα παγκοσμια ταξη …υπαρχουν ακομα τα βιντεο σου που ονοματιζεις δηθεν τους κακους επικυριαρχους και τραπεζιτες … !
Το επαιξες αφυπνισμενος για να επηρεασεις ολους οσους εβγαλαν ταμπελα και καταλαβαν γρηγορα τι παιζει …ενα πιονι αποσταθεροποιησης ησουν απο την αρχη ..μια μαριονετα που επρεπε να παρει το κοματι των πραγματικων αντι της νεας ταξης και να το προδωσει … κερδισες χρονο για την νεα ταξη … ακομα οι οπαδοι σου περιμενουν να κανεις κατι για το θεμα των ψεκασμων…εσυ τα υποσχοσουν στο κοπαδι οχι εγω ..!
Μαζι με την αλεξια εσυ ο αντι εφτιαξες οροφους με στημενα τρολλ να αποδομουν στο ιντερνετ οποιαδηποτε πληροφορια ηταν ενοχλητικη ..οποιον ηταν ενοχλητικος ..εφτιαξες μαζι με την αλεξια ..την πιο σκληρη μυστικη χουντα … την πιο εντεχνη στερηση της ελευθεριας του λογου … πολεμησες απο τις σκιες με της πιο υπουλες μεθοδους ..απο τεχνικες μεθοδους μεχρι μεθοδους κουτσομπολιου οτιδηποτε ηταν απεναντι στα σχεδια σας ….και μιλας σημερα εσυ για “θυσια” ;
Και η ερωτηση θα παραμενει παντα σε ολους χονδρε.. το θεμα ηταν να “θυσιασεις” την καρεκλα η να ριξεις την κυβερνηση για να μην περασει αυτο για το οποιο “θυσιαζεις” την καρεκλα;
Η λεξη θυσια χρειαζεται να εχεις και @ρχιδια για να πληρωσεις οτιδηποτε χανεις …εσυ δεν τα εχεις …γιατι ποτε σου δεν θα εισαι ικανος να πληρωσεις το τιμημα που αναλογει στις πραξεις σου !
Αλλα θα το πληρωσεις να εισαι σιγουρος ..και πολυ συντομα !
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive