Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Θρασύς ο Ζάεφ κάνει υποδείξεις στους Έλληνες: Φίλοι ψηφίστε τη Συμφωνία των Πρεσπών!



Ο πανευτυχής Ζόραν Ζάεφ κάλεσε τους «φίλους» Ελληνες να εγκρίνουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση της συνταγματικής διαδικασίας στα Σκόπια.  «Εχω ένα μήνυμα για το ελληνικό κοινοβούλιο. Η δική μας Βουλή βρήκε τη δύναμη, και δεν ήταν εύκολο. Αλλά...
είμαι πεπεισμένος ότι το ελληνικό κοινοβούλιο θα βρει επίσης τη δύναμη να λάβει την απόφαση», είπε ο Ζάεφ, σε συνέντευξη Τύπου, σύμφωνα με το AFP.  «Προετοιμάσαμε το έδαφος και φυτέψαμε τον σπόρο. Ομως όλοι ξέρουν ότι αυτό είναι μόνο ένα βήμα προς τη συγκομιδή και τα αποτελέσματα», δήλωσε ακόμη, σύμφωνα με τα σκοπιανά ΜΜΕ.  “Είμαι πεπεισμένος ότι οι Έλληνες βουλευτές θα αναγνωρίσουν τον σπουδαίο ρόλο τους σε αυτή την ιστορική στιγμή. Πιστεύω ότι η Ελλάδα θα επικυρώσει τη Συμφωνία και θα είναι η πρώτη χώρα που θα υπογράψει το πρωτόκολλο για την ένταξή μας στο ΝΑΤΟ”, είπε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, συμπληρώνοντας ότι “μαζί με τους φίλους μας τους Έλληνες αφήνουμε πίσω την απομόνωση και τις παρεξηγήσεις, επισφραγίζοντας την ιστορική συμφωνία”.  Ο Ζόραν Ζάεφ ευχαρίστησε τους βουλευτές που ψήφισαν «ναι», αναγνωρίζοντας ωστόσο την πικρία, αλλά και την υπερηφάνεια της πλειοψηφίας των πολιτών, με αφορμή την απόφαση να κάνουμε αυτό το βήμα προς τα εμπρός για το καλό της χώρας.  Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου είπε ότι εξετάζει σοβαρά το αίτημα του ηγέτη της αντιπολίτευσης για πρόωρες εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν επιθυμεί να παραμείνει στην κοινωνία κανένα ίχνος άρνησης ή εκβιασμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive