Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

ΕΣΥ μας έλλειπες ρε Ανεκδοτάκια. Έλα πέστο: "Ηταν ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ και ήθελε μια…"

anekdoto βαγγελασΥπήρχε κάποτε μια γυναίκα που την ήθελε υπερβολικά ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ αλλά αυτή δεν του έδινε καμία καθόλου σημασία… Εκείνη έφυγε και πήγε να γίνει καλογριά. Τότε ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ απελπισμένος όπως ήταν την ακολούθησε. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες αποφάσισε να φύγει και τηλεφώνησε σε ταξί να έρθει να τον παραλάβει. Άνοιξε την καρδιά του ο Βαγγέλας στον ταξιτζή. Οπότε του λέει ο οδηγός: «Την γυναίκα που θέλεις μπορώ να σου πω πως να την κανείς δική σου. Την ξέρω. Κάθε....
νύχτα πηγαίνει στο νεκροταφείο & ανάβει τα καντήλια…να ντυθείς παπάς και νά πας να την αποκτήσεις»…και έτσι και έγινε. Πήγε την νύκτα ντυμένος σαν παπάς βρίσκει την γυναίκα και της λέει «σκύψε ευλογημένη» τότε η γυναίκα έσκυψε και ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ της κάνει άγριο σεξ. Όταν τελείωσε ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ, βγάζει την ενδυμασία του παπα και της λέει «ΚΟΥΚΟΥ…Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ» τότε ξαφνικά βγάζει και εκείνη τα ρούχα και του λέει… …………..» 
ΚΟΥΚΟΥ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive