Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

ΡΟΥΚΕΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Νο 2. Δήλωση Καμμένου κατά Κουντουρά: Ο πατέρας της έγραψε τον ύμνο της Χούντας [βίντεο]


«Ο πατέρας της έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου, το Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών... Αν αυτήν την αριστερά θέλουν τότε τους καλωσορίζω». Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό για την… διατήρηση της Έλενας Κουντουρά στο κυβερνητικό σχήμα εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος...
στην συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο του ΣΤΑΡ το βράδυ της Δευτέρας.   Κατά την συνέντευξη του ο Πάνος Καμμένος ανέφερε, -γεμάτος πικρία- πως η κεντροαριστερά δεν γίνεται να στηριχθεί σε στελέχη όπως η Έλενα Κουντουρά καθώς όπως είπε ο πατέρας της έχει γράψει τον ύμνο της 21ης Απριλίου!  «Ο πατέρας της έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου, το Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών… Αν αυτήν την αριστερά θέλουν τότε τους καλωσορίζω» είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.

1 σχόλιο:

  1. ρε αφηστε ησυχη την σπουδαια παριωτισσα υπουργο τουρισμου,ανοιγει συνεχως νεες αγορες τουρισμου οπως αυτη απο το αφγανισταν και μαλιστα οχι για προσωρινη αλλα για μονιμη εγκατασταση στα χναρια της καταστασης που διαμορφωνεται και στα νησια του βορειοανατολικου αγαιου οπου κατοικοι και επαγγελματιες πανηγυριζουν απο χαρα...συνεχισε ελεναρα να στηριζεις τον λαθροσυριζα οπως μονο εσυ ξερεις:

    https://www.youtube.com/watch?v=YLwsMkRQqD0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive