Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

ΤΟΡΠΙΛΗ! «Η ΝΔ θα ψηφίσει Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας...».Που ΔΕΝ τον ψήφισε το 2015 !!


«Ο κ. Παυλόπουλος είναι σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είναι ένα πρόσωπο που προέρχεται ούτως ή άλλως από την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και αντιλαμβάνεστε ότι είναι προφανές ότι τον στηρίζουμε, εάν επαναπροταθεί για το αξίωμα αυτό, που κατέχει κι αυτή τη στιγμή»...
 δήλωσε η τομεάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών Όλγα Κεφαλογιάννη.
Είναι μια δήλωση - έκπληξη δεδομένου ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει πάρει θέση μέχρι σήμερα για το θέμα αυτό. Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο κ. Μητσοτάκης στην ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, το 2015, δεν είχε ψηφίσει τον κ. Παυλόπουλο.
Με αφορμή και την απάντηση του πρωθυπουργού στη χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη ότι θα ξαναπρότεινε τον κ. Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η κ. Κεφαλογιάννη χαρακτήρισε «υποκριτικό ο κ. Τσίπρας να εμφανίζεται τώρα ως υπερασπιστής των θεσμών, όταν ο ίδιος έχει δείξει ότι δεν έχει κανέναν σεβασμό στους θεσμούς», υπενθυμίζοντας ότι «το 2014, ενώ η κυβέρνηση Σαμαρά είχε ολοκληρώσει λίγο παραπάνω από το μέσο της θητείας της, έπεσε λόγω της αδυναμίας της να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, γιατί την εποχή εκείνη ο κ. Τσίπρας είχε πει πως όποιος κι αν προταθεί ως Πρόεδρος δεν πρόκειται να τον ψηφίσει».
«Θα μπορούσε κάλλιστα την εποχή εκείνη να έχει υπάρξει και μια συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων. Αυτό προβλέπει το Σύνταγμα και ζητάει την αυξημένη πλειοψηφία για να είχαμε εκλέξει, ενδεχομένως από τότε, τον κ. Παυλόπουλο, τον οποίο πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές» εξήγησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive