Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έσωσε 12χρονο αγόρι μετά από τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Ισθμού-Επιδαύρου - Ευχαριστήρια Επιστολή της οικογένειας (φώτο)


Από τη σφοδρή σύγκρουση  τραυματίστηκαν 5 άτομα εκ των οποίων οι τέσσερις τραυματίστηκαν ελαφρά και ένα 12χρονο αγοράκι τραυματίστηκε σοβαρά και θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών. Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας...
που υπηρετεί στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.) Κορίνθου έσωσε 12χρονο αγόρι μετά από τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Ισθμού-Επιδαύρου στο ύψος του King Saron 

– Ευχαριστήρια Επιστολή της οικογένειας.  Τροχαίο ατύχημα είχε σημειωθεί 05/01/2019 στο 5 χλμ. της εθνικής οδού Ισθμού-Επιδαύρου στα Ισθμία, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.  

Από τη σφοδρή σύγκρουση  τραυματίστηκαν 5 άτομα εκ των οποίων οι τέσσερις τραυματίστηκαν ελαφρά και ένα 12χρονο αγοράκι τραυματίστηκε σοβαρά και θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών.  Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive