Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Το βίντεο με τις «προφητείες» Καμμένου για το Σκοπιανό που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες. ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος, μέχρι και πριν μερικές βδομάδες φαινόταν…πεπεισμένος πως η Συμφωνία των Πρεσπών θα αργήσει να έρθει στην ελληνική Βουλή. Μάλιστα «πόνταρε» σε μία μεγάλη πολιτική και πολιτειακή κρίση στα Σκόπια που θα επέφερε κατά σειρά:...

-Εκλογές
-Ανατροπή του προέδρου και εν τη συνεχεία εκλογή νέου
-Δημοψήφισμα (για την Συμφωνία των Πρεσπών)
-Πλειοψηφία στην Βουλή των Σκοπίων
-Ολοκλήρωση των Συνταγματικών αλλαγών
Σε όλα τα παραπάνω τόσο ο Πάνος Καμμένος όσο προφανώς και σύσσωμη η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ είχαν το μυαλό τους όταν έδιναν την θετική τους ψήφο το περασμένο καλοκαίρι στους Τσίπρα-Κοτζιά και κατ’επέκταση στην Συμφωνία των Πρεσπών.
Έτσι λοιπόν η κυβέρνηση επιβίωσε στην πρόταση μομφής που είχε κατατεθεί από τη Νέα Δημοκρατία και η χώρα….ένδοξα βγήκε από τα μνημόνια.
Ωστόσο οι υπολογισμοί του Πάνου Καμμένου , ο οποίος μιλούσε για δίχρονη καθυστέρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, εκτροχιάστηκαν τόσο πολύ που η ελληνική Βουλή καλείται στις αρχές του 2019 να κυρώσει την απαράδεκτη Συμφωνία των Πρεσπών.
Σε κάθε περίπτωση οι παρακάτω δηλώσεις θα μείνουν στην ιστορία, η οποία γράφει με τον πλέον σκληρό τρόπο τους πρωταγωνιστές της, πόσο μάλλον όταν διακυβεύονται τόσο σημαντικά εθνικά θέματα:
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive