Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Αποδοκίμασαν τον Τσίπρα μέσα στο «Παλέ ντε Σπορ» ενώ διακήρυσσε «Ναι στην Μακεδονία της Αλληλεγγύης στα Σκόπια»! ΒΙΝΤΕΟ

Αποδοκίμασαν τον Τσίπρα μέσα στο «Παλέ ντε Σπορ» ενώ διακήρυσσε «Ναι στην Μακεδονία της Αλληλεγγύης στα Σκόπια»!
Σφοδρές αποδοκιμασίες ακούστηκαν μέσα στο στο «Παλέ ντε Σπορ» της Θεσσαλονίκης, ενώ ο Α.Τσίπρας  με σύνθημα «Ναι στην Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης», εννοώντας προς τα Σκόπια και «Οχι στον εθνικισμό», προσπαθεί να δικαιολογήσει γιατί εκχωρεί την Μακεδονία στους Σκοπιανούς.  Αντιδρώντας στις αποδοκιμασίες ο Τσίπρας υποστήριξε ότι:
... «Εδώ μπορούν να έρθουν πολίτες με διαφορετική άποψη. Γιατί γνωρίζουν ότι εδώ μπορούν, γνωρίζουν ότι εδώ χτυπάει η καρδιά της δημοκρατίας».  Τραγουδούσε «Μακεδονία ξακουστή» στην ομιλία του Α. Τσίπρα και τον πήραν σηκωτό  Eνταση επικράτησε για λίγα δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας άνδρας σηκώθηκε και ξεκίνησε να τραγουδά το «Μακεδονία Ξακουστή».  Άμεσα, οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ γύρισαν και αποδοκίμασαν τον άνδρα, ενώ οι υπεύθυνοι της συγκέντρωσης τον απομάκρυναν άρον-άρον. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού, ένας άντρας σηκώθηκε και τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή» με τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ να τον αποδοκιμάζουν.  

Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας, έκπληκτος, σταμάτησε για μια στιγμή την ομιλία του, φανερά εκνευρισμένος. Καθώς όμως ο άνδρας είχε ήδη απομακρυνθεί, ο πρωθυπουργός έσπευσε να αναφέρει πως «αυτή είναι η απτή απόδειξη πως σε μια δημοκρατική συγκέντρωση μιας δημοκρατικής δύναμης μπορούν να έχουν τον χώρο και για διαφορετική άποψη», φράση που αντιμετωπίστηκε με θερμά χειροκροτήματα από το κοινό.  Δείτε τι κατέγραψε κάμερα, την ώρα του επεισοδίου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive