Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Ιωάννα Ηλιάδη: Το «γραφείο Τύπου» του Ρουβίκωνα - Μια πατσαβούρα ανάμεσά μας. ΒΙΝΤΕΟ

Ιωάννα Ηλιάδη: Το «γραφείο Τύπου» του Ρουβίκωνα - Μια πατσαβούρα ανάμεσά μας
Στην ελληνική δημοσιογραφία, υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πολλά σκουπίδια μεταξύ της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοσιογράφων συντακτών κλπ. που κάνουν καλά την δουλειά τους.  Εργάζονται ως πράκτορες υπηρεσιών ή και... και άτυπα γραφεία Τύπου τρομοκρατικών οργανώσεων, έστω... light, όπως ο Ρουβίκωνας..
  Μια τέτοια περίπτωση η οποία είχε μάλιστα καταγγελθεί και δημόσια από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο ως «γραφείο Τύπου του Ρουβίκωνα», είναι κάποια Ιωάννα Ηλιάδη, η οποία μάλιστα συνεργαζόταν πριν πολλά χρόνια στο group των εκδόσεων του pronews.gr, αλλά διακόπηκε η συνεργασία μαζί της, όταν διαπιστώσαμε περί τίνος επρόκειτο.  Οταν έγινε η επίθεση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας αυτή ήταν εκεί, στον τρίτο όροφο του υπουργείου (ναι, είναι διαπιστευμένη συντάκτρια στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, όσο και αν ακούγεται τρελό), αυτή ευρισκόταν είχε ειδοποιηθεί από την οργάνωση, όπως ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Αμυνας είπε και βιντεοσκόπησε την εισβολή και το πέταγμα των φυλλαδίων και εν συνεχεία το ανάρτησε σε κάποια περιθωριακή ιστοσελίδα.   «Κάποιος ήταν ειδοποιημένος στον 3ο όροφο του ΥΠΕΘΑ και από την πρώτη στιγμή "τράβαγε" βίντεο και φωτογραφίες» είπε τότε ο Π.Καμμμένος «δείχνοντας» την Ιωάννα Ηλιάδη.    

Τώρα έρχεται η εν λόγω πατσαβούρα και διατείνεται ότι το pronews.gr «αντέγραψε» ένα κείμενο του οποίου τα στοιχεία είχαν δημοσιευθεί στην... Διαύγεια, δηλαδή στοιχεία που είναι προσβάσιμα σε όλους και φυσικά παρακολουθούνται πολύ στενά από όλους (διαφωνούμε κάθετα με την δημοσιοποίηση στοιχείων στην Διαύγεια που έχουν σχέση με το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, αλλά αυτό είναι ένα αλλο ζήτημα).  Και υβρίζει το μαγαζί από το οποίο κάποτε έτρωγε ψωμί, απλά και μόνο για να επιβεβαιώσει την ανυπαρξία της.  Το αντιμετωπίσαμε στο παρελθόν και με έναν άλλο πρώην συντάκτη μας που έφτιαξε μια κωλοσελίδα και νομίζει και αυτός ότι ασχολούμαστε μαζί του και μας είχε πει ότι του είχαμε αντιγράψει ένα κείμενο που είχε δημοσιεύσει το TASS και το είχαμε μάλιστα δημοσιεύσει και πριν από αυτόν..  Κάποτε ένα τρίτος, μας ζήτησε να βάλουμε το όνομά του σε ένα κείμενο το οποίο ήταν περίπου copy paste ενός κειμένου της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ που είχε δημοσιευθεί πριν από 1,5 χρόνο!  Είναι λογικό να αυτοϊκανοποιούνται κάποιοι απίθανοι και κάποιες αγάμητες λέγοντας ότι το pronews.gr των 2 ή 3 ή 4 εκατομμύρια, ανάλογα με τον μήνα, αναγνωστών και τις 15.000 ειδήσεις σε μηνιαία βάση, τους... αντιγράφει, ειδικά όταν έχουν φαίνεται ότι έχουν την προστασία μιας οργάνωσης όπως ο Ρουβίκωνας.   Κατά την λογική «Βρίζω αυτόν, άρα είμαι ίσος με αυτόν»!  Ισος δεν μπορείς να γίνει με εμάς. Τέλος!
www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive