Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

«Ένα μεγάλο σύννεφο καπνού, με έναν εκκωφαντικό θόρυβο» Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας από τη στιγμή της έκρηξης στον ΣΚΑΪ

«Ένα μεγάλο σύννεφο καπνού, με έναν εκκωφαντικό θόρυβο»

Ένας από τους ανθρώπους που είδε ζωντανά την έκρηξη βόμβας στο κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, διηγήθηκε πώς βίωσε το περιστατικό. «Περίπου στις 2:00 σταμάτησε η κυκλοφορία στην Εθνάρχου Μακαρίου, στο Νέο Φάληρο. Βγήκα έξω...
από το περίπτερο για να δω για ποιον λόγο σταμάτησε η κυκλοφορία και είδα την Αστυνομία να κλείνει τον δρόμο. Περίπου στις 2:30, ενώ καθόμασταν έξω για να δούμε τι γίνεται, οι αστυνομικοί μας είπαν να μπούμε μέσα και ότι υπάρχει ειδοποίηση για βόμβα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ», ανέφερε αρχικά.
Και συμπλήρωσε για να τονίσει: «Στις 2:37 συγκεκριμένα, όπως καθόμασταν και παρακολουθούσαμε τους αστυνομικούς και απλά κοιτάγαμε τι γίνεται, έσκασε η βόμβα. Ένα μεγάλο σύννεφο καπνού και τα τζάμια να σπάνε με έναν εκκωφαντικό θόρυβο. Οι αστυνομικοί μας φώναξαν να μπούμε μέσα, να μην βγούμε καθόλου έξω και ακολούθησαν οι κινήσεις τον αστυνομικών για να δουν εάν υπάρχουν τραυματισμοί, βλάβες…».
Δείτε το βίντεο του newsbeast.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive