Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

O Γεωργιάδης «τρολάρει» Τσιρώνη: Δεν πάτε κανένα σιροπιαστό στον Πάιατ τώρα που τα βρήκατε; (Το ΔΩΡΟ μας) ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για O Γεωργιάδης «τρολάρει» Τσιρώνη: Δεν πάτε κανένα σιροπιαστό στον Πάιατ τώρα που τα βρήκατε
Λίγες ώρες μετά τον προπηλακισμό στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο Πολυτεχνείο, οι βουλευτές Γιάννης Τσιρώνης και Άδωνις Γεωργιάδης διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha. 
ΦΩΤΟ: ΟΛΟΦΡΕΣΚΑ ΕΥΩΔΙΑΣΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙΑ. ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"
Μιλώντας για το νόημα της καθιερωμένης ετήσιας πορείας που διεξάγεται στις 17 Νοεβρίου προς την αμερικανική πρεσβεία, ο πρώην υπουργός  Γιάννης Τσιρώνης είπε ότι....
οι διαδηλωτές που θα λάβουν μέρος στην πορεία θα ζητήσουν την ειρήνη στο Ιράκ, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να ξεσπάσει σε γέλια. «Δεν πάτε κάνα σιροπιαστό στον Αμερικανό πρέσβη σήμερα, κάνα συκαλάκι, τώρα που τα βρήκατε», είπε ο βουλευτής της ΝΔ και λίγο αργότερα πρόσθεσε:
«Πηγαίνετε να δώσετε κάνα συκαλάκι στον Πάιατ, τώρα που τα χετε βρει» αναφερόμενος στις καλές σχέσεις των μελών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα. Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο twitte o βουλευτής της ΝΔ:




Από την σημερινή μου παρουσία στην τηλεόραση του Alpha με την @RaniaTzima και τον @spyroslamprou1 αφιερωμένο στον εξευτελισμένο διαχρονικό αντιαμερικανισμό της Αριστεράς! Απολαύστε ελεύθερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive