Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Δεν φτάνουν όλοι οι άλλοι που τους δέρνουν; Μεθυσμένος ιερέας χτύπησε και δάγκωσε αστυνομικούς που τον σταμάτησαν ενώ οδηγούσε ανάποδα στο Ηράκλειο!

Αποτέλεσμα εικόνας για Μεθυσμένος ιερέας
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν ένας ιερέας συνελήφθη, αφού οδηγούσε μεθυσμένος ανάποδα στο κέντρο της πόλης. Ειδικότερα, ο ιερέας εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα να οδηγεί ανάποδα στην οδό Έβανς...
από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, αρνήθηκε να κάνει αλκοοτέστ, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Εκεί βρέθηκε και συγγενικό του πρόσωπο προκειμένου να τον παραλάβει, αλλά όταν ενημερώθηκε για τις παραβάσεις, βγήκε εκτός εαυτού χτύπησε ένα αστυνομικό και δάγκωσε ένα άλλο.
Άλλοι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν του πέρασαν χειροπέδες και σήμερα το μεσημέρι οδηγήθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, κατηγορούμενος για απειλή εξύβριση αντίσταση και σωματική βλάβη.
Εκεί ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να δικαστεί αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive