Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Μαθητές στο τμήμα για μια... πίτσα

❱❱ Μια... πίτσα έστειλε στο αστυνομικό τμήμα τρεις μαθητές λυκείου στα Τρίκαλα! Για την ακρίβεια, ο διευθυντής του σχολείου τους αποφάσισε να καλέσει την Αστυνομία επειδή ανακάλυψε ότι...
αντί να αρκεστούν στα φαγώσιμα του κυλικείου του λυκείου τους, παρήγγειλαν το νόστιμο έδεσμα από πιτσαρία της περιοχής! Το τραγελαφικό περιστατικό συνέβη προχθές το πρωί, όταν, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι τρεις μαθητές, που προφανώς αναζητούσαν πιο... γευστικές εμπειρίες, σκέφτηκαν να πεταχτούν σε ένα κοντινό κατάστημα για να παραγγείλουν την πίτσα της αρεσκείας τους. Ωστόσο η μυρωδιά της φρεσκοψημένης πίτσας φαίνεται πως έφτασε μέχρι το γραφείο του διευθυντή, ο οποίος έγινε έξαλλος! Ομως, αντί να καλέσει τους... καλοφαγάδες και να τους κάνει επίπληξη ή να τους δώσει αποβολή, ο ευερέθιστος εκπαιδευτικός αποφάσισε να καλέσει την Αστυνομία! Τα νέα μεταδόθηκαν αστραπιαία στο σχολείο, προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες. Μάλιστα, κάποιοι δεν κρατήθηκαν και ρώτησαν τον καθηγητή τους αν παίρνει... ποσοστά από το κυλικείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive