Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Πέθανε ο Πειραιώτης δημοσιογράφος και εκδότης Βασίλης Λαζαρίδης. Καλό σου ταξίδι φίλε. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για βασιλησ λαζαριδησ δημοσιογραφοσ

Ο Βασίλης Λαζαρίδης ήταν δημοσιογράφος πάντα στις επάλξεις του επαγγέλματος από το 1989. Εργάστηκε σε εφημερίδες Πανελλήνιας κυκλοφορίας και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς σε διευθυντικές θέσεις. Από τους πρώτους που εμφανίστηκαν στην ιδιωτική τηλεόραση...
με εκπομπή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση  και την μοναδική για την εποχή εκείνη τηλεοπτική εκπομπή για το ρεμπέτικο τραγούδι, «ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟΥ». Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ» και στον τηλεοπτικό σταθμό «TV MAGIC ΠΕΙΡΑΙΑ».
Αποτέλεσμα εικόνας για βασιλησ λαζαριδησ δημοσιογραφοσΤο 1995 εκδίδει την πρώτη έγχρωμη εφημερίδα του Πειραιά, το «Δημοτικό Μέλλον» και  στην συνέχεια τα Περιοδικά «Πειραιώς Γεύσεις», «Πορτραίτα», «Τουριστικό Μέλλον» και το «POROS TRAVEL». Πρόσφατα κυκλοφόρησε και την εφημερίδα «αντίλογος». Το 2005 δημιουργεί την ιστοσελίδα www.mellon.gr και την εμπορική ιστοσελίδα www.pireosagora.gr ενώ είχε υπό κατασκευή την ιστοσελίδα «limaniena.gr. Έχει τιμηθεί με το «ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ». Επίσης είχε βραβευθεί για την δημοσιογραφική του προσφορά από τον «ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ»,την ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, την «ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ», τον «ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ», από Δημάρχους, την Δημοτική Αστυνομία Πειραιά», την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από φορείς και άλλους. Γεννήθηκε στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης, ζούσε στον Πειραιά που αγαπούσε και στον Πόρο που λάτρευε.
ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive