Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Άνοιγμα των λογαριασμών -σε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ !! τράπεζες, ΣΙΓΑ μην τα έβαζε εκεί- του Κώστα Σημίτη ζητά η ΑΚΝΕΕΔ. ΤΙ Απαντά το ... ίδρυμα -Ελα Χριστέ & Παναγιά- «Κωνσταντίνος Σημίτης».ΕΓΓΡΑΦΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανοίγουν τους λογαριασμούς του Σημίτη και των συγγενών του
Το άνοιγμα των λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη ζητεί με έγγραφό της η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.  Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας...
''ΤΑ ΝΕΑ'', διατάχθηκε το άνοιγμα λογαριασμών σε πέντε ελληνικές τράπεζες του Κώστα Σημίτη, της συζύγου του κ. Δάφνης Σημίτη, του αδερφού του Σπύρου, καθώς και των Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, υπουργού Δημόσιας Τάξης την περίοδο 2001- 2003 και Βαγγέλη Μαλέσιου, υφυπουργού Δημόσιας Τάξης την ίδια περίοδο.  

Μάλιστα, ο κατάλογος των επτά προσώπων για τους οποίους η Αρχή ζητάει να ανοίξουν οι λογαριασμοί συμπληρώνεται από τη σύζυγο του κ. Μαλέσιου , Διαμαντούλα και τον Λουκά Ρωμανό, μεσάζοντα οπλικών συστημάτων.  Το εν λόγω έγγραφο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου 6571/2018 και ημερομηνία 30/10/2018, υπογράφεται από τον προϊστάμενο του τμήματος διοικητικής και οικονομικής υποστήριξης της Αρχής Δημ. Καυκαλά και όπως αναφέρεται, το άνοιγμα των λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού και των έξι άλλων ατόμων που αναφέρονται σε αυτό γίνεται στο πλαίσιο.
ΤΙ Απαντά το ... ίδρυμα «Κωνσταντίνος Σημίτης».
Απάντηση στην εντολή για άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του  ίδιου και μελών της οικογενείας του από την Αρχή Νομιμοποίησης Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες διένειμε το ίδρυμα «Κωνσταντίνος Σημίτης».
«Η προαναγγελθείσα επιχείρηση δίωξής μου δεν με αγγίζει», αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός και σημειώνει ότι «η Ιστορία δεν γράφεται από τους περιστασιακούς ένοικους της εκτελεστικής εξουσίας».
«Είναι προφανές, ότι η έρευνα στους λογαριασμούς μου είναι ευπρόσδεκτη. Δεν έχω τίποτα να κρύψω», τονίζει και χαρακτηρίζει συκοφαντίες τα σχετικά δημοσιεύματα και επιφυλάσσεται να απαντήσει στις συκοφαντίες, αφού διαπιστώσει ποιοι εμπλέκονται.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η προαναγγελθείσα επιχείρηση δίωξής μου δεν με αγγίζει. Η Ιστορία δεν γράφεται από τους περιστασιακούς ένοικους της εκτελεστικής εξουσίας. Είναι προφανές, ότι η έρευνα στους λογαριασμούς μου είναι ευπρόσδεκτη. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Τα σχετικά δημοσιεύματα εστιάζονται σε συκοφαντίες. Και στις συκοφαντίες θα απαντήσω, αφού διαπιστώσω ποιοι εμπλέκονται».

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive