Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΠΑΓΚΑΛΟΣ - ΦΙΛΗΣ - ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ Κ.ΚΑΤΣΙΦΗ; ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ επέμενε πως δεν υπάρχει Βόρεια Ήπειρος και τόνισε χαρακτηριστικά πως “είναι Νότιος Αλβανία όχι Βόρεια Ήπειρος. Το ξαναλέω και προσέχω τα λόγια μου. Είναι αλβανικά τα εδάφη, στην αλβανική κυριαρχία και εκεί ζούσε και ζει η ελληνική μειονότητα. Φαντάζεστε να έρθει ένας Τούρκος στη Θράκη, να υψώσει την τουρκική σημαία και να αρχίσει να πυροβολεί; Τι θα λέγαμε!”. Ακόμη καταδίκασε την πράξη του Κωνσταντίνου Κατσίφα τον οποίο αποκαλεί αυτόκλητο σωτήρα, χαρακτήρισε όμως εγκληματική ενέργεια να σκοτώνει έναν άνθρωπο η αστυνομία σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου!

Πάγκαλος για υπόθεση Κατσίφα: Όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται από την αστυνομία

«Είχε όπλο ή δεν είχε; Εγώ είμαι της άποψης όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται από την αστυνομία όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ και τις σκανδιναβικές χώρες» είπε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας για την υπόθεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Πάγκαλος, παρατήρησε, ότι «αυτός ο νέος πήγε να βάλει την Ελληνική σημαία. Μα έχω βρει στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τους Βουλιαράτες από 25η Μαρτίου και οι δρόμοι είναι γεμάτοι από ελληνικές σημαίες μέχρι αηδίας».

Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛ.ΑΣ.
Η ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που συνδέουν τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα με την ύψωση της ελληνικής σημαίας – Διάβημα του ΥΠΕΞ στην πρέσβη της Αλβανίας στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive